Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Spirituele Tattoo Design

Wil jij graag een unieke tattoo designIk ga hierbij in mediatieve staat en ik verbind me met jouw energieveld, en met Source/The Great Spirit.
Ik vraag hierbij wat er voor jou geactiveerd mag worden, wat er mag doorkomen als spiritueel design. 
Je kunt hierbij denken aan een spirit animal met codes en geometrische patronen, of aan een zielendeel herinnering zoals bijv. draken, elfen, Atlantis tijd, een bepaald land etc. 
Hetgeen wat ik zie en teken zal symbolisch staan voor hetgeen wat geactiveerd mag worden in jou. Het vertelt een verhaal, en het activeert. 
(Het hoeft trouwens niet dat er altijd een dier of draak, komt, het kunnen ook enkel lijnen en patronen zijn)
Tattoos zijn krachtige symbolen. 
Op het moment dat je je spirituele design bestelt opent zich een krachtig ritueel dat paden naar meer zelfbewustZijn opent.

 
Lees voor informatie over een activatie code (waarmee ik deze combineer) hier : Activatie Code

Ik raad hierbij een healing aan zodat ik jouw veld alvast kan leren kennen, kan invoelen wat er geactiveerd mag worden en een clearing kan doen. 
Mocht je een healing ervoor willen boeken, dan zijn de kosten hiervan 88 eu voor 1 uur (ipv 99,-). Je kunt ook kiezen voor een healing van 30 min deze kost 55 euro.

Ps. Ik zet zelf de tattoo niet, maar ik kan je doorsturen, ik ken meerdere mooie sisters die prachtig kunnen tattoeëren op ceremoniële wijze.

Mocht je graag een tattoo design of code bestellen welke ik al gemaakt heb dan kun je hiervoor kijken in de shop. Prijs : 222,-
incl. Het design + korte lightlanguage channeling audio en keywords