Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Chakra tekening

Wat zijn chakra's?

Chakra’s zijn wielen van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Dat klinkt misschien mysterieus, maar je kunt ze echt voelen.  Het is vaak moeilijk te verwoorden wat er te voelen is in deze energiecentra, omdat onze taal niet veel woorden heeft voor subtiele sensaties in het lichaam. Maar door er genoeg rust en aandacht aan te schenken voel je ze.

Als de chakra’s in balans zijn, niet te strak aangedraaid bij wijze van spreken, en ook niet te los of te leeg, dan gaat het goed met je, dan floreer je. Alleen al aandacht geven aan je chakra’s, leren voelen wat er te voelen valt, is heilzaam en helend. Wat je zult merken, is dat dit ook in je gevoelsleven en je gedachten rust en inspiratie geeft. Want de chakra’s zijn nauw verbonden met onze ziel en ze vertegenwoordigen elk een kwaliteit die je kunt inzetten om dieper, aandachtiger en gelukkiger te leven.

Chakra-kwaliteiten, en hoe je ze kunt versterken:

Chakra 1: Muladhara – wortelchakra

Kracht: je helemaal kunnen verbinden met de aarde. Houden van alles wat aards en solide is. Het lichaam begrijpen. Anderen leren hoe ze sterk en gezond kunnen leven.

Versterk dit chakra met jaspis: deze rode steen werkt aardend en helpt je in je kracht te staan, hij staat voor doorzettingsvermogen en daadkracht.

Chakra 2: Svadhistana – sacraal chakra

Kracht: genieten en anderen inspireren om te genieten. Aandacht hebben voor de kleine dingen in het leven die vreugde brengen. Meebewegen met de stroom van het leven en ook de andere kant van alles kunnen zien. Creativiteit.

Versterk dit chakra met oranje calciet : deze steen zou reinigend en vitaliserend werken en bijdragen aan een positieve stemming.

Chakra 3: Manipura – zonnevlecht

Kracht: durven handelen, onderhandelen, handeldrijven. Handigheid. Risico’s durven nemen en leiderschap tonen. Verantwoording nemen. Charisma.

Versterk dit chakra met honingcalciet: deze steen zou energie en zelfvertrouwen stimuleren en wilskracht geven.

Chakra 4: Anahata – hartchakra

Kracht: emotionele intelligentie en compassie. Zelfrespect en zorg voor anderen. Onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft en voelt.

Versterk dit chakra met avonturijn: deze steen zorgt voor een goed gevoel, helpt je geduldig te zijn en zou motiveren om dromen waar te maken.

Chakra 5: Vishuddha – keelchakra

Kracht: de moed om de waarheid te spreken. Zingen en zelfexpressie. Lesgeven en anderen overtuigen van iets dat de moeite waard is. Lastige zaken simpel kunnen uitleggen.

Versterk dit chakra met angeliet: dit is een kalmerende steen die bij kan dragen aan een gevoel van innerlijke vrede en verbondenheid.

Chakra 6: Ajna – derde oog

Kracht: een goed ontwikkelde intuïtie. Visie ontwikkelen en vernieuwende concepten bedenken. De kracht om naar je innerlijke stem te luisteren.

Versterk dit chakra met sodaliet: deze steen staat voor inzicht, trouw zijn aan jezelf, en kan helpen ontspannen.

Chakra 7: Sahasrara – kruinchakra

Kracht: je verbinden met de hemel, met kosmische inspiratie. Het vermogen om het verleden te genezen en de toekomst aan te voelen.

Versterk dit chakra met amethist: deze steen zou een beschermende en zuiverende werking hebben en helpt stilte te vinden bij meditatie.Wat is een persoonlijke chakra tekening?
Bij een chakra tekening connect ik met jouw chakra's en voel en zie ik hoe ik deze symbolisch mag tekenen,
en dit schetst een beeld van hoe het met je chakra's ervoor staat,
ook hierbij krijg je een uitleg erbij van wat ik erin zie en voel.
Daarop aansluitend kun je een healing boeken voor de chakra's mocht je dit willen, en mocht het nodig zijn.Prijs : 222,- tekening word gemaakt op a3 papier.

Betalingen gaan via paypal of ik stuur een tikkie.
Aanvraag kan via e-mail, en via een prive berichtje via Instagram.

Wachttijd kan ik niet precies zeggen, ik heb gemerkt dat dit echt moet flowen, houd rekening met 1 tot 2 maanden, ik merk dat ik een ontwerp niet kan forceren voor iemand, dit moet ik echt binnenkrijgen wanneer het wilt komen. En het ligt aan de hoeveelheid aanvragen.