Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Nifrueda activatie codes

Nifrueda - Code- Designs


(Scroll naar onder voor de verschillende opties die ik aanbied)


Wat zijn Activatie code designs?
Hoe je het ook wel kunt noemen :
Sacred codes
Source codes

Akashic channeled codes
DNA activation codes

Sacred Geometry code designs
Lightcode activations

De codes die ik maak zitten vol licht frequencie en informatie dat jouw ziel en DNA herkent.
Deze coderingen leiden tot de activatie van cellulaire structuur, DNA en hoger bewustzijn.
Deze informatie is multidimensionaal, alles wat geactiveerd mag worden, word geactiveerd.
Elke lijn, elke stip, elke code, heeft een enorme hoeveelheid aan informatie, wijsheid en kennis.
Ons bewustzijn en energieveld dat is opgebouwd uit geometrische patronen.
Hierin bevinden zich ook symbolen en sigils.
Het woord “sigil” komt van het Latijnse “sigilum” dat “slot” betekent.
Deze codes worden hierdoor dus geactiveerd,
Je kunt het zien als soort "slapend" in je dna, door deze code designs word het geactiveerd, en brengt je daardoor verder in je ontwaking.
Ik vraag aan jouw hogere zelf wat nu geactiveerd mag worden en wat nodig is in jouw ontwakingsproces en dan vraag ik om deze patronen, lichtcodes en geometrie te zien zodat ik het tot 1 geheel kan vormen. Hierbij komt ook altijd wel lightlanguage door d.m.v zang of praten, waardoor je een extra activatie krijgt.
Het maakt dus slapende delen van jouw goddelijk zelf wakker, van jouw wáre zelf, waardoor je in een helingsproces komt en je je verder en dieper kunt ontwikkelen op spiritueel, lichamelijk, mentaal, emotioneel niveau.

Dat kan gewoon in een tekening die je ophangt in je huis, maar ook via een tattoeage word het natuurlijk echt 1 met jou.
Dit kan er voor zorgen dat je die frequentie dus altijd bij je draagt en dat het geactiveerd word.
Een geometrische lightcode tattoo beïnvloed inprincipe het lichaam door resonantie.
Omdat het op de huid word getattoeerd kan deze frequentie van de codes doorwerken helemaal tot in al je cellen en ook organen.
Het kan hersteld worden naar de oorspronkelijke frequentie.
Even ter informatie : Tattoeage is dus zeker niet nodig om de activering te krijgen,
je kunt hem ook gewoon in huis ophangen en er ook op mediteren bijvoorbeeld.

De codes werken dus zeker niet eenmalig door, maar blijven tijdloos doorwerken. We gaan van onze blauwdruk naar onze "goud-druk", en deze codes zijn dus gebaseerd op jouw gouddruk, dus deze blijven doorwerken voor jouw persoonlijke proces. Dit zijn de sleutels die de waarheid ontsluiten van wie je bent als spiritueel wezen. De lichtfrequenties van de transmissies wekken paden van informatie en genezing in je energetische velden, waardoor spiritueel ontwaken kan plaatsvinden.
Door middel van lichttaal en vocale klankhealing worden de boodschappen uit de rijken van het licht ‘vertaald’ in geluid.
Lichttaal is een Universele Taal die op het hart gericht is. Het is een multidimensionaal hulpmiddel dat hoog-vibratiecommunicatie mogelijk maakt op zielsniveau. De trillingen van de Lichttaal worden herkend door het energielichaam voordat het geluid ze omzet in genezing. Wanneer dit gebeurt, vinden er grote versnellingen plaats in degenen die ze horen, omdat slapende lichtcodes worden geactiveerd in hun zielsblauwdrukken.

Ik verbind mij altijd voordat ik begin met tekenen met mijn higher dimensional self, met de akasha Kronieken, met Source, het oorspronkelijke veld, met mijn higher galactic brothers/sisters-team, ik werk hierin voornamelijk met mijn Nifrueda-team.
Ik verbind mij met mijn en jouw hoger zelf en mijn intentie is dat ik een zuiver veld mag neerzetten en van daaruit mijn informatie mag doorkrijgen en zien.
Je kunt van alles gaan voelen en merken zodra je deze DNA downloads ontvangt, denk aan koude of warme sensaties, tintelingen, kippenvel, een druk in je hoofd en oren, het is zelfs mogelijk een soort kortdurende griep te krijgen, omdat je lichaam dan moet opschonen en aanpassen aan de verschuivingen die plaatsvinden. Het kan zijn dat je even erg moe word, of flink dorst krijg, dit is allemaal om je te laten aanpassen aan deze veranderingen. Het kan ook zijn, dat je niks voelt, en het effect er pas later en geleidelijk ervan gaat merken.
Het is mogelijk om aan mij een bepaalde intentie, of thema door te geven, wat je graag zou willen dat geactiveerd word in jou, dan neem ik dit mee in mijn ontwerp. Je mag het ook helemaal openlaten.

Wat ik hier wél bij aanraad is om (dit is geheel je eigen keuze) vooraf een healing bij mij te boeken, zodat ik alvast kennis kan maken met jouw energieveld en eventuele blokkades kan aanpakken/opruimen.
Als je dit wilt voordat ik de code ga maken, dan zijn de kosten voor een (diepere) healing t.w.v 111,-eu nu 88,-eu.
Deze healing duurt 60 min.
Je kunt ook kiezen voor de diepere healing van 30 min. van 55 eu. 
Dit kan allemaal prima op afstand, maar mocht je in de buurt wonen, ben je ook welkom bij mij thuis. Als je het op afstand wilt krijg je altijd een audiobestand waarin ik de healing opneem.


Waarom de naam Nifrueda-Codes?
De naam Nifrueda - codes is ontstaan doordat de groep waarmee ik mee samenwerk, Nifrueda heet. Ik wil graag de energie van deze groep en naam in mijn bedrijf stoppen. Mijn bedrijf is echt een samenwerking van deze hele groep en wij zetten dit samen vorm als "ons kindje", zo beschouw ik het ook echt. Doordat ik in deze realiteit leef, kan ik het vormgeven tot materie, maar dit doe ik zeker niet alleen.
Het is een groep die werkt met heilige geometrie. Ze brengen licht op aarde. Ze werken met verschillende codes. Er werd besloten met de Elders van Arcturius dat ik naar de aarde zou komen als activator.
"We alchemize darkness into light"
Onze groep werkt met de graancirkels, de lichtcodes die ik maak zijn ook eigenlijk graancirkels, deze komen uit het centrum van arcturius. Ze dragen de hoge energie van Sirius, Pleijaden en Arcturius.
Ik ben dus een activator, een DNA-activator d.m.v de codes die ik maak, de lichttaal die ik spreek en zing, de healings die ik geef.

Wat zijn lichtcodes/lichttaal nou eigenlijk?
Licht is informatie die de scheppingscodes bevat. Geometrie is de basisstructuur voor kunst, wetenschap, muziek en architectuur.
De beelden, codes en vormen zijn te vinden in DNA, kristallen, atomen, mandala's, hiërogliefen en piramides.
De taal van het licht is een heilige geometrie die wordt geproduceerd door trillingen.
Lichttaal is een krachtig heilig geschenk dat doelbewust de liefde van de Schepper tot uitdrukking brengt.
Licht codes hebben een hoge frequencie, het is een vorm van communicatie, een taal,
maar niet zoals wij deze hier kennen, het bevat informatie vanuit de hogere dimensies.
Zij zijn een pure expressie van onvoorwaardelijke liefde en de hoogste frequentie in code-vorm, recht vanuit het kosmisch hart, het collectief, de bron, divine, spirit, Goddelijke bron.

Ik vraag de codes en lichtcodes, lijnen, patronen etc uit het Oorspronkelijke Veld op, die voor jou persoonlijk nodig zijn om te ontwaken uit deze matrix, en om weer (step by step) de Oorspronkelijke Kosmische Mens te worden die je hoort te zijn, en weer mag gaan worden, zodat je kan losbreken uit dit mind-control systeem en weer soeverein kan worden wie we in WEZEN ook ZIJN.
Dit is jouw Goud-druk. Jouw Ziels-activatie-code 


Je kunt kiezen uit de volgende opties voor je tattoo design of tekening :

NU 22 EURO KORTING T/M 22-11-2022.

1. Spiritueel afgestemde design : 
Deze zal bepaalde lagen in jezelf aanwakkeren/activeren, dit heeft meer te maken met een bepaald zielendeel/herinnering (denk aan elfen, draken, spirit animal, mermaid, ancient egypt etc.) die naar voren zal komen, tesamen met lightcodes en geometrische patronen wat kennis zal aanwakkeren m.b.t wat ik teken, die jij vervolgens mag integreren, dit zijn symbolieken vanuit het veld die je nu kent.  
Prijs : 222,-

incl. Het design + korte lightlanguage channeling audio


2. Activatie Code Design : 
Ik stem mij af op jouw activatie code, deze fungeert als sleutel, als het ontgrendelen van deuren om jouw in alignment te brengen met jouw Ware Zijn, met jouw GoudDruk.
Als je naar jouw lichtcode kijkt, activeren ze van alles in jouw onderbewustzijn, ze brengen licht informatie over naar je lichaam/geest/energieveld en hart, ze ontwaken slapende delen van je DNA en ze ondersteunen je op de gebieden die reiniging, healing, integratie nodig hebben.

Wat ik hier wél bij aanraad is om (dit is geheel je eigen keuze) vooraf een healing bij mij te boeken, zodat ik alvast kennis kan maken met jouw energieveld en eventuele blokkades kan aanpakken/opruimen.
Als je dit wilt voordat ik de code ga maken, dan zijn de kosten voor een (diepere) healing t.w.v 111,-eu nu 88,-eu.
Deze healing duurt 60 min.
Je kunt ook kiezen voor de diepere healing van 30 min. van 55 eu. 

Dit kan allemaal prima op afstand, maar mocht je in de buurt wonen, ben je ook welkom bij mij thuis. Als je het op afstand wilt krijg je altijd een audiobestand waarin ik de healing opneem.

Hieronder de opties:

-Butterfly code design
(a4 formaat, design word gemiddeld rond de 15 cm, wil je het kleiner of groter dan kun je dit aangeven)
+ korte lightlanguage transmissie
Prijs : 177,-
Je hebt hierin de keuze of je het op zwart of wit papier wilt, laat mij dit aub van te voren weten.
Voor een tattoo design zou ik wit papier kiezen, maar wil je het design inlijsten en ophangen dan kan zwart of wit beide.

EXTRA OPTIE *
Toevoeging kleur in je activatie code design.
Extra kosten zijn : 33 euro.


-Chrysalis activeringscode ontwerp
  (a3 formaat):
+ korte lightlanguage transmissie

Prijs : 222,-
Enkel op wit papier.

EXTRA OPTIE *
Toevoeging kleur in je activatie code design.
Extra kosten zijn : 33 euro.


Ik bied ook een pakket aan : 
Wat er allemaal in het pakket zit :
- Het design (a4) 
-een lichttaal/taal van het hart, opname inspreken via voicememo, hier maak ik verschillende geluiden, zing ik en praat ik deze talen, die de oude manipulaties/symboliek/codes weg zal transmuteren en jouw dieper in je proces laat gaan. 
-een uitleg van het design en ik geef door wat je higher self en/of het galactische team wilt dat jij weet. *
-ik doe hierbij een kaartreading die betrekking heeft op jouw code en waar jij bent in je spirituele reis *
*Deze tekst is meestal bij elkaar gevoegd
-je ontvangt hier ook een healing(van gemiddeld 30 min) bij, waarbij wij samen een datum en tijd afspreken(op afstand) deze doen we vóór dat ik de code maak zodat ik je energieveld vrijer kan maken van eventuele blokkades

377,- euro
(Betaal opties kunnen in 2 keer)


EXTRA OPTIE *
Toevoeging kleur in je activatie code design.
Extra kosten zijn : 33 euro.
 
3. Mandala code design + lichtcodes :
Hierbij creëer ik een design maar in de vorm van een mandala, met allerlei geometrische patronen, activerende lichtcodes erin.
Ik teken al mandala's vanaf mijn 14e, en deze codes teken ik nu iets meer dan 1 jaartje, maar nu pas kwam het bij me op om deze te combineren! Super leuk en heb super veel zin om deze designs te gaan maken. Ook hierbij is het mogelijk om het gehele pakket te kiezen die je bij 2. kunt lezen, de prijs is hetzelfde als bij optie 2.
Mandala design
+ korte lightlanguage transmissie
(a4 formaat)
Prijs:  177,-
Je hebt hierin de keuze of je het op zwart of wit papier wilt, laat mij dit aub van te voren weten.

EXTRA OPTIE *
Toevoeging kleur in je activatie code design.
Extra kosten zijn : 33 euro.


4. Persoonlijk afgestemde koppel of vriendschap design of tekening:
Je kunt ook bij mij een persoonlijk afgestemde tekening laten maken van jullie energie samen, codes die voor jullie naar voren komen, jullie verbinding met elkaar, the divine masculine en de divine feminine energys merging together.. en een activatie vind er ook plaats van de codes die voor jullie samen naar voren komen. Een heling vind erop plaats en het eert jullie diepe zielen verbinding met elkaar.
Dit kan natuurlijk ook voor moeder dochter, vader zoon, broer zus etc.
A4 formaat 
+ lightlanguage transmissie
Prijs : 177,-
Je hebt hierin de keuze of je het op zwart of wit papier wilt, laat mij dit aub van te voren weten.
Voor een tattoo design zou ik voor wit papier kiezen
A3 formaat
+ lightlanguage transmissie 
Prijs : 222,-

A2 formaat 
+ lightlanguage transmissie 
Prijs : 288,-

EXTRA OPTIE *
Toevoeging kleur in je activatie code design.
Extra kosten zijn : 33 euro.5. Business code Design
Een logo voor je bedrijf waarin hoogfrequente energie en trilling zit, speciaal afgestemd op jou en jouw bedrijf. De energie die je ermee wilt neerzetten met jouw unieke code met hoge frequentie doorgechanneld vanuit jouw hoger bewustzijn?
Dat kan nu ook bij mij. Dus in plaats van een tattoeage, kun je een eigen logo laten ontwerpen.
Hierbij komt een lightlanguage transmission audio bij die het extra activeert in jouw Zijn nu.

Ik teken dit design op a4 formaat 
Prijs : 144,- euro 
Je hebt hierin de keuze of je het op zwart of wit papier wilt, laat mij dit aub van te voren weten.

6. Chakra code design
Deze code maak ik op een bepaald chakra welke jij van te voren kiest, ook is het mogelijk om mij te laten invoelen welk chakra uit balans is en ondersteuning kan gebruiken d.m.v een helende code die je chakra zal herstellen naar de originele staat. 
Deze code werkt dus specifiek op dat ene chakra en hierbij zal ik ook een lightlanguage transmissie toesturen zodat het op extra lagen activeert en heelt.
Prijs : 177,- euro

EXTRA OPTIE *
Toevoeging kleur in je activatie code design.
Extra kosten zijn : 33 euro

7. Manifestatie Code/Sigil

Hierbij geef je een bepaald thema of thema's over hetgeen wat jij wilt manifesteren in jouw leven.
Denk aan : Innerlijke kracht, leven vanuit het hart, leven vanuit liefde voor jezelf, goede gezondheid, diepe verbinding met de bron hebben, etc etc.
Deze code/sigil teken ik dan afgestemd op jou. Hoe ik het doorkrijg intuïtief voor jou. In deze code zit dan de energie van wat jij graag wilt manifesteren. En deze kun je dan gebruiken voor jouw manifestatie.
Allereerst creëer ik via een bepaalde techniek jouw sigil, welke jouw manifestatie wens(-en) bezit, vervolgens voeg ik daaraan ook ondersteunde lichttaal-codes toe op jouw afgestemd, en erna voel ik intuïtief wat er nog extra aan de sigil toegevoegd mag worden qua lijnen, stippen, tekens etc.

Wat is een sigil?
Een sigil is een symbool voor een energie, woord of intentie die je graag wilt manifesteren en activeren.
Het woord “sigil” komt van het Latijnse “sigilum” dat “slot” betekent.
Het maken van een sigil is een kunstvorm waarin je jouw intentie of affirmatie omzet in een symbool die gevuld is met jouw energie. Die energie wordt gehoord door je onderbewustzijn en door het universum. Zo ontstaat er ruimte voor ontwikkeling en groei.
 
Code zal ongeveer max 10 cm worden.

Prijs: 111,- (only design)

EXTRA OPTIE *
Toevoeging kleur in je activatie code design.
Extra kosten zijn : 33 euro

8. Soul Codes ManuScript

Your own unique Manuscript With Written codes of the Soul.
Your own Unique Soul Codes, Codes frOm your Soul-Book
Codes that are full of High VIbrational Frequencies,
That are full of Light,
Carrying information about your Divine Blueprint,
Codes that will awaken Your God/Goddess-Self,

You will receive an old-looking-paper, with your Own unique soulCodes written Included a Bigger Geometric Symbol, that will talk Directly to Your Soul.
This Will include, a Personal Soul-Language Activation Audio, And a Short Explanation Of the Overall Energy in Your Codes.

Prijs : 111,-eu

Ben jij enthousiast geworden, en wil je graag een design bij mij bestellen? Lijkt me super leuk om voor jou je unieke code te maken!

Let op! Ik geef géén uitleg meer bij de codes. Vanwege meerdere redenen. 1. Omdat niet iedereen dit persee wilt. 2. Omdat het voor ons ego interessant en leuk is om allerlei informatie erbij te krijgen. Maar waar het om gaat is, dat het een JOUW activatie code is. Het brengt je naar je oorspronkelijke zelf, daar hoort ook eigenlijk helemaal geen uitleg bij.
Natuurlijk kan ik er een uitleg bij doen, wat het allemaal voor je gaat doen, en intappend op jouw energie wat ik nu allemaal bij je voel en in welk proces je gaat komen, maar ik voel dit niet meer. Ik wil steeds minder werken vanuit woorden, maar vanuit Hart energie en Lichttaal, dit werkt op vele diepere lagen dan het mens-Zijn en de woorden die wij aan dingen willen geven.. En ik volg mijn gevoel hierin. 
Wil je dit nou wel écht héél graag, dan vraag ik hier extra kosten voor van 44,-euro. 

Hoe werkt het? 
Ik heb van jou een foto waarop je ogen goed te zien zijn nodig, je volledige naam en je geboorte datum.
Als je een koppeltekening/design aanvraagt heb ik een foto nodig van jullie beide of samen.
Jij hoeft verder helemaal niks te doen, zodra ik begin met jouw design/tekening connect ik mij met jouw energieveld, en wat ik ga zien, voelen, horen, teken ik.
Het kan zijn, dat je het voelt zodra ik begin met tekenen, de heling/ activeren vind dan namelijk ook al plaats. 
Mocht je hebben gekozen voor het pakket dan maken wij een afspraak voor een healing. Hierover kunnen wij e-mailen.
Je mag je foto en geboortedatum etc. naar mijn e-mail adres sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je ontvangt de originele code áltijd thuis.

Betaling gaat via tikkie of paypal, deze link stuur ik je dan toe.


Wachttijd :
Elke 1e en 14e van de maand open ik 4 plekken voor de designs, om lange wachttijden te voorkomen.
Hou er rekening mee dat dit door drukte, of ziekte, of eigen proces tóch kan veranderen waardoor er toch een wachttijd is.

Plekken 1-12-2022 : 0 over
Plekken 14-12-2022 : 1 over

Plekken 1-1-2023 : 4 over
Plekken 14-1-2023 : 4 over

Mochten er nog vragen zijn dan kun je me altijd een e-mail sturen, of een berichtje sturen via bijvoorbeeld Instagram. 
Kijk in de Galerij voor voorbeelden.