Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Nifrueda activatie codes

Nifrueda - Code- Designs


(Scroll naar onder voor de verschillende opties die ik aanbied)


Wat zijn Activatie code designs?
Hoe je het ook wel kunt noemen :
Sacred codes
Source codes

Akashic channeled codes
DNA activation codes

Sacred Geometry code designs
Lightcode activations

De codes die ik maak zitten vol licht frequencie en informatie dat jouw ziel en DNA herkent.
Deze coderingen leiden tot de activatie van cellulaire structuur, DNA en hoger bewustzijn.
Deze informatie is multidimensionaal, alles wat geactiveerd mag worden, word geactiveerd.
Elke lijn, elke stip, elke code, heeft een enorme hoeveelheid aan informatie, wijsheid en kennis.
Ons bewustzijn en energieveld dat is opgebouwd uit geometrische patronen.
Hierin bevinden zich ook symbolen en sigils.
Het woord “sigil” komt van het Latijnse “sigilum” dat “slot” betekent.
Deze codes worden hierdoor dus geactiveerd,
Je kunt het zien als soort "slapend" in je dna, door deze code designs word het geactiveerd, en brengt je daardoor verder in je ontwaking.
Ik vraag aan jouw hogere zelf wat nu geactiveerd mag worden en wat nodig is in jouw ontwakingsproces en dan vraag ik om deze patronen, lichtcodes en geometrie te zien zodat ik het tot 1 geheel kan vormen. Hierbij komt ook altijd wel lightlanguage door d.m.v zang of praten, waardoor je een extra activatie krijgt.
Het maakt dus slapende delen van jouw goddelijk zelf wakker, van jouw wáre zelf, waardoor je in een helingsproces komt en je je verder en dieper kunt ontwikkelen op spiritueel, lichamelijk, mentaal, emotioneel niveau.

Dat kan gewoon in een tekening die je ophangt in je huis, maar ook via een tattoeage word het natuurlijk echt 1 met jou.
Dit kan er voor zorgen dat je die frequentie dus altijd bij je draagt en dat het geactiveerd word.
Een geometrische lightcode tattoo beïnvloed inprincipe het lichaam door resonantie.
Omdat het op de huid word getattoeerd kan deze frequentie van de codes doorwerken helemaal tot in al je cellen en ook organen.
Het kan hersteld worden naar de oorspronkelijke frequentie.
Even ter informatie : Tattoeage is dus zeker niet nodig om de activering te krijgen,
je kunt hem ook gewoon in huis ophangen en er ook op mediteren bijvoorbeeld.

De codes werken dus zeker niet eenmalig door, maar blijven tijdloos doorwerken. We gaan van onze blauwdruk naar onze "goud-druk", en deze codes zijn dus gebaseerd op jouw gouddruk, dus deze blijven doorwerken voor jouw persoonlijke proces. Dit zijn de sleutels die de waarheid ontsluiten van wie je bent als spiritueel wezen. De lichtfrequenties van de transmissies wekken paden van informatie en genezing in je energetische velden, waardoor spiritueel ontwaken kan plaatsvinden.
Door middel van lichttaal en vocale klankhealing worden de boodschappen uit de rijken van het licht ‘vertaald’ in geluid.
Lichttaal is een Universele Taal die op het hart gericht is. Het is een multidimensionaal hulpmiddel dat hoog-vibratiecommunicatie mogelijk maakt op zielsniveau. De trillingen van de Lichttaal worden herkend door het energielichaam voordat het geluid ze omzet in genezing. Wanneer dit gebeurt, vinden er grote versnellingen plaats in degenen die ze horen, omdat slapende lichtcodes worden geactiveerd in hun zielsblauwdrukken.

Ik verbind mij altijd voordat ik begin met het Oorspronkelijk Veld, met mijn Goddelijk Zelf(Anuhazi,Eieyani,Oraphim,Seraphim). Ik verbind me met jou en ik vraag jouw code op.
Ik verbind mij met mijn en jouw hoger zelf en mijn intentie is dat ik een zuiver veld mag neerzetten en van daaruit in lichte trance jouw persoonlijke code mag creëren.
Je kunt van alles gaan voelen en merken zodra je deze DNA downloads ontvangt, denk aan koude of warme sensaties, tintelingen, kippenvel, een druk in je hoofd en oren, het is zelfs mogelijk een soort kortdurende griep te krijgen, omdat je lichaam dan moet opschonen en aanpassen aan de verschuivingen die plaatsvinden. Het kan zijn dat je even erg moe word, of flink dorst krijg, dit is allemaal om je te laten aanpassen aan deze veranderingen. Het kan ook zijn, dat je niks voelt, en het effect er pas later en geleidelijk ervan gaat merken.
Het is mogelijk om aan mij een bepaalde intentie, of thema door te geven, wat je graag zou willen dat geactiveerd word in jou, dan neem ik dit mee in mijn ontwerp. Je mag het ook helemaal openlaten.


Wat zijn lichtcodes/lichttaal nou eigenlijk?
Licht is informatie die de scheppingscodes bevat. Geometrie is de basisstructuur voor kunst, wetenschap, muziek en architectuur.
De beelden, codes en vormen zijn te vinden in DNA, kristallen, atomen, mandala's, hiërogliefen en piramides.
De taal van het licht is een heilige geometrie die wordt geproduceerd door trillingen.
Lichttaal is een krachtig heilig geschenk dat doelbewust de liefde van de Schepper tot uitdrukking brengt.
Licht codes hebben een hoge frequencie, het is een vorm van communicatie, een taal,
maar niet zoals wij deze hier kennen, het bevat informatie vanuit de hogere dimensies.
Zij zijn een pure expressie van onvoorwaardelijke liefde en de hoogste frequentie in code-vorm, recht vanuit het kosmisch hart, het collectief, de bron, divine, spirit, Goddelijke bron.

Ik vraag de codes en lichtcodes, lijnen, patronen etc uit het Oorspronkelijke Veld op, die voor jou persoonlijk nodig zijn om te ontwaken uit deze matrix, en om weer (step by step) de Oorspronkelijke Kosmische Mens te worden die je hoort te zijn, en weer mag gaan worden, zodat je kan losbreken uit dit mind-control systeem en weer soeverein kan worden wie we in WEZEN ook ZIJN.
Dit is Jouw Ziels-activatie-code 

 

Nifrueda Activatie Code Design Pakket : 

Ik stem mij af op jouw activatie code, deze fungeert als sleutel, als het ontgrendelen van deuren om jouw in alignment te brengen met jouw Ware Zijn.
Als je naar jouw activatie code kijkt, activeren ze van alles in jouw onderbewustzijn, ze brengen licht informatie over naar je lichaam/geest/energieveld en hart, ze ontwaken slapende delen van je DNA en ze ondersteunen je op de gebieden die reiniging, healing, integratie nodig hebben.
Ik bied enkel nog een pakket aan, met een healing vooraf, omdat ik heb gemerkt dat dit toch wel echt nodig is 9 van de 10 keer.
Ik maak hierin enkel een uitzondering, als je al heel veel healings heb gehad en ik direct de code kan voelen doorkomen. Dan zijn de kosten enkel een design, voor 177,-eu óf als ik al eerder met je gewerkt heb.

Hieronder de opties:

- Caterpillar Code Design
Dit is een kleinere code, en zal gemiddeld 5 a 7 cm worden. Deze is voornamelijk bedoelt voor kleine tattoo's. 

-Butterfly code design
(a4 formaat, design word gemiddeld rond de 15 cm, wil je het kleiner of groter dan kun je dit aangeven)


-Chrysalis activeringscode ontwerp
 
(a3 formaat):


Wat zit er in het pakket ?
Intake vragenlijst en (mocht je dit willen, hoeft niet) korte video bel om kennis te maken. En om te bespreken of jij zelf een activatie code op een bepaald thema wil, of dat je het open wilt laten en mij wilt laten invoelen. Of wellicht wil je het op een bepaald chakra welke vaak uit balans is etc. Dit kunnen we dan allemaal bespreken. (t.w.v 33 euro)
Het activatie code design (A4) (t.w.v 177 euro)
-een lichttaal/taal van het hart, opname ingesproken via voicememo, hier maak ik verschillende geluiden, zing ik en praat ik deze talen, die de oude manipulaties/symboliek/codes weg zal transmuteren en jouw dieper in je proces laat gaan. (t.w.v 33 euro)
-uitleg van het design (t.w.v 33 euro)
-ik doe hierbij een kaartreading die betrekking heeft op jouw code en waar jij bent in je spirituele reis (t.w.v 55 euro)*
*Deze tekst is meestal bij elkaar gevoegd
-je ontvangt hier ook een healing (van gemiddeld 30 min) bij, waarbij wij samen een datum en tijd afspreken(op afstand)
deze doen we vóór dat ik de code maak zodat ik je energieveld vrijer kan maken van eventuele blokkades. (t.w.v 55 euro)
Mocht je een healing van 60 min willen i.p.v 30 min en bij mij aan huis, dan is dit ook mogelijk. (+44eu)

=
377,- euro
(Betaal opties kunnen in 2  keer) 

Mocht je voor de Chrysalis gaan dan word de totaalprijs : 404,- euro
En als je voor de Caterpillar gaat word de totaalprijs : 333,- euro

Je kunt kiezen voor wit of zwart papier.
En je kunt ervoor kiezen dat ik het inkleur. (+22eu)
Dit kunnen we allemaal bespreken tijdens de intake.

Enkel het design incl korte lichttaal audio en keywords?

Butterfly code = 177,-eu
Caterpillar = 111,-eu
Chrysalis = 222,- eu

_______________________________________________________________

 
Mandala activatie code design + lichtcodes :

Hierbij creëer ik een activatie design maar in de vorm van een mandala, met allerlei geometrische patronen, activerende lichtcodes erin.

Wat zit er in het pakket ?
Intake vragenlijst en (mocht je dit willen, hoeft niet) korte video bel om kennis te maken. En om te bespreken of jij zelf een activatie code op een bepaald thema wil, of dat je het open wilt laten en mij wilt laten invoelen. Of wellicht wil je het op een bepaald chakra welke vaak uit balans is etc. Dit kunnen we dan allemaal bespreken. (t.w.v 33 euro)
De mandala design (A4) (t.w.v 177 euro)
-een lichttaal/taal van het hart, opname ingesproken via voicememo, hier maak ik verschillende geluiden, zing ik en praat ik deze talen, die de oude manipulaties/symboliek/codes weg zal transmuteren en jouw dieper in je proces laat gaan. (t.w.v 33 euro)
-uitleg van het design (t.w.v 33 euro)
-ik doe hierbij een kaartreading die betrekking heeft op jouw code en waar jij bent in je spirituele reis (t.w.v 55 euro)*
*Deze tekst is meestal bij elkaar gevoegd
-je ontvangt hier ook een healing (van gemiddeld 30 min) bij, waarbij wij samen een datum en tijd afspreken(op afstand)
deze doen we vóór dat ik de code maak zodat ik je energieveld vrijer kan maken van eventuele blokkades. (t.w.v 55 euro)
Mocht je een healing van 60 min willen i.p.v 30 min en bij mij aan huis, dan is dit ook mogelijk. (+44eu)

377,- euro
(Betaal opties kunnen in 2  keer) 

Je kunt kiezen voor wit of zwart papier.
En je kunt ervoor kiezen dat ik het inkleur. (+22eu)
Dit kunnen we allemaal bespreken tijdens de intake.

Enkel het design incl korte lichttaal audio en keywords? = 177,-eu

_______________________________________________________________

Persoonlijk afgestemde koppel of vriendschap design of tekening:

Je kunt ook bij mij een persoonlijk afgestemde tekening laten maken van jullie energie samen, codes die voor jullie naar voren komen, jullie verbinding met elkaar, the divine masculine en de divine feminine energys merging together.. en een activatie vind er ook plaats van de codes die voor jullie samen naar voren komen. Een heling vind erop plaats en het eert jullie diepe zielen verbinding met elkaar.
Dit kan natuurlijk ook voor moeder dochter, vader zoon, broer zus etc.


Wat zit er in het pakket ?
Intake vragenlijst en korte video bel om kennis te maken. (mocht je dit willen, hoeft niet) (t.w.v 33 euro)
De koppelcode design (A4) (t.w.v 177 euro)
-een lichttaal/taal van het hart, opname ingesproken via voicememo, hier maak ik verschillende geluiden, zing ik en praat ik deze talen, die de oude manipulaties/symboliek/codes weg zal transmuteren en jouw dieper in je proces laat gaan. (t.w.v 33 euro)
-uitleg van het design (t.w.v 33 euro)
-ik doe hierbij een kaartreading die betrekking heeft op jouw code en waar jij bent in je spirituele reis (t.w.v 55 euro)*
*Deze tekst is meestal bij elkaar gevoegd
-je ontvangt hier ook een healing (van gemiddeld 30 min) bij, waarbij wij samen een datum en tijd afspreken(op afstand)
deze doen we vóór dat ik de code maak zodat ik je energieveld vrijer kan maken van eventuele blokkades. (t.w.v 55 euro)
Mocht je een healing van 60 min willen i.p.v 30 min en bij mij aan huis, dan is dit ook mogelijk. (+44eu)

377,- euro
(Betaal opties kunnen in 2 keer) 

Je kunt kiezen voor wit of zwart papier.
En je kunt ervoor kiezen dat ik het inkleur. (+22eu)
Dit kunnen we allemaal bespreken tijdens de intake.

Keuze uit opties :
a4 : blijft zelfde prijs
A3 : totaalprijs 400 euro
A2 : 444 euro


Enkel het design incl korte lichttaal audio en keywords? = 177,-eu

_______________________________________________________________


Business code Design

Een logo voor je bedrijf waarin hoogfrequente energie en trilling zit, speciaal afgestemd op jou en jouw bedrijf. De energie die je ermee wilt neerzetten met jouw unieke code met hoge frequentie doorgechanneld vanuit jouw hoger bewustzijn?
Dat kan nu ook bij mij. Dus in plaats van een tattoeage, kun je een eigen business code laten ontwerpen.
Hierbij komt een lightlanguage transmission audio bij die het extra activeert in jouw Zijn nu.
Je kunt dit als Logo gebruiken maar ook gewoon als extra code gebruiken voor je bedrijf.

Ik teken dit design op a4 formaat 
Prijs : 144,- euro 
Je hebt hierin de keuze of je het op zwart of wit papier wilt, laat mij dit aub van te voren weten.

8. Soul Codes ManuScript


Your own unique Manuscript With Written codes of the Soul.
Your own Unique Soul Codes, Codes frOm your Soul-Book
Codes that are full of High VIbrational Frequencies,
That are full of Light,
Carrying information about your Divine Blueprint,
Codes that will awaken Your God/Goddess-Self,

You will receive an old-looking-paper, with your Own unique soulCodes written Included a Bigger Geometric Symbol, that will talk Directly to Your Soul.
This Will include, a Personal Soul-Language Activation Audio, And a Short Explanation Of the Overall Energy in Your Codes.

Prijs : 144,-eu

Ben jij enthousiast geworden, en wil je graag een design bij mij bestellen? Lijkt me super leuk om voor jou je unieke code te maken!


Hoe werkt het? 
Ik heb van jou een foto waarop je ogen goed te zien zijn nodig, je volledige naam en je geboorte datum.
Als je een koppeltekening/design aanvraagt heb ik een foto nodig van jullie beide of samen.
Jij hoeft verder helemaal niks te doen, zodra ik begin met jouw design/tekening connect ik mij met jouw energieveld, en wat ik ga zien, voelen, horen, teken ik.
Het kan zijn, dat je het voelt zodra ik begin met tekenen, de heling/ activeren vind dan namelijk ook al plaats. 
Mocht je hebben gekozen voor het pakket dan maken wij een afspraak voor een healing. Hierover kunnen wij e-mailen.
Je mag je foto en geboortedatum etc. naar mijn e-mail adres sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je ontvangt de originele code áltijd thuis.

Betaling gaat via tikkie of paypal, deze link stuur ik je dan toe.


Wachttijd :
Elke 1e en 14e van de maand open ik 4 plekken voor de designs, om lange wachttijden te voorkomen.
Hou er rekening mee dat dit door drukte, of ziekte, of eigen proces tóch kan veranderen waardoor er toch een wachttijd is.

Plekken 1-2 t/m 14-3 : 4

Mochten er nog vragen zijn dan kun je me altijd een e-mail sturen, of een berichtje sturen via bijvoorbeeld Instagram. 
Kijk in de Galerij voor voorbeelden.