Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Activatie code design + Spirit animal

Een 𝙨𝙥𝙞𝙧𝙞𝙩𝙪𝙚𝙡𝙚 (𝙩𝙖𝙩𝙩𝙤𝙤) 𝙙𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣.
Een activatie code met jouw ᏕᎮᎥᏒᎥᏖ 𝐚𝐧𝐢𝐦𝐚𝐥 erin verwerkt. 🤍𝐙𝐨𝐞𝐤 𝐣𝐢𝐣 𝐞𝐞𝐧 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤 𝐭𝐚𝐭𝐭𝐨𝐨 𝐝𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧?
Lees dan even verder en wellicht spreekt het je aan wat ik doe.

Sinds 4 jaar creëer ik persoonlijke afgestemde tattoo designs
Waaronder ook Spirituele tattoo designs, activatie codes + spirit animal erin verwerkt.

Dit is een combinatie van een activeringscode en een krachtdier.
Ik ben vanaf dat ik kind ben enorm sterk verbonden met het dierenrijk. Tijdens healings en meditaties kwamen ze altijd al tevoorschijn en werk ik met ze samen. Elk dier heeft zo zijn unieke eigenschappen en energie die ingezet kan worden op dat moment.

Mijn spirit animals kwamen 5 jaar terug naar mij toe toen ik in een meditatie zat, ik voelde dat er een soort contact gemaakt wou worden(dit voel ik doordat er een druk in mijn hoofd en oren kom en ik naar een bepaald bewustzijnsniveau/frequentie toega), ik stemde me er op af, en ik kwam in een trance staat en al mijn spirit animals (elk voor ieder element) kwamen zich laten zien. Vanaf dat moment werk ik met ze samen. Ik heb ondertussen ook met andere spirit animals gewerkt die op in een bepaalde tijd in mijn leven langdurig aanwezig zijn.

Wat zijn Spirit animals eigenlijk?
Volgens native Americans zijn totemdieren oergeesten belichaamd door dieren. Ze zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke power te ontwikkelen. Volgens sjamanen draagt ieder krachtdier namelijk een uniek ‘medicijn’.
Heeft hij jou uitgekozen, dan mag je gebruik maken van zijn steun en bescherming, en de kwaliteiten van dat mooie dier.
Krachtdieren zijn volgens sjamanen echte gidsen op het levenspad. Omdat iedereen groeit en verandert, komen er door de jaren heen meerdere dieren op bezoek. Bijvoorbeeld om te ondersteunen bij een levensfase of situatie. 
Spirit animals, ook wel bekend als krachtdieren, totemdieren of dierlijke gidsen, zijn symbolische representaties van spirituele energieën en kwaliteiten. Deze traditie komt oorspronkelijk uit de sjamanistische en inheemse culturen van Noord-Amerika, maar heeft zich verspreid naar andere delen van de wereld en heeft verschillende vormen en betekenissen gekregen. Het idee is dat elk dier een unieke kracht of boodschap heeft, die kan helpen bij genezing, bescherming, creativiteit, zelfontdekking en spirituele groei.

Wat zijn 𝐍𝐢𝐟𝐫𝐮𝐞𝐝𝐚 𝐊𝐞𝐲 𝐂𝐨𝐝𝐞𝐬?
De codes die ik maak, creëer ik in afstemming met het Goddelijke, het Aardse, met Mijn en Jouw Hoger Zelf, ik werk vanuit de Goddelijke Christos en Vrouwelijke Christos The Sophianic Lineage, Eieyani, de Elohim, Melchizedecks, Aurora guardian families, De witte leeuwen (Hyades) dit zijn de grote architecten, ik verbind mij met de velden die door de jaren heen zijn geactiveerd in mij, en dat veld zet ik altijd stevig neer.
Ik ga in een mediatieve staat, en stem me op jouw Hoger zelf af en ik laat de code door mij heen komen.
De codes zijn dus uniek op jou afgestemd, vanuit mijn verbinding met o.a Jouw Oorspronkelijk Veld.
Het is voor jou een activatie van jouw 3 intenties (de rest vd keywords vul ik aan) en activering van jouw Christos-DNA.
Ik gebruik hierbij broncodes/lichtcodes, welke informatie, kennis, frequency en licht bevatten.
Het is iets unieks, en niemand zal de zelfde code ontvangen.
De codes die ik teken zitten vol licht frequentie en informatie die jouw ziel en DNA herkent. Het activeert Slapend DNA ("Junk DNA").
Deze coderingen leiden tot de activatie van cellulaire structuur, DNA en hoger bewustzijn.
Deze informatie is multidimensionaal, dat wat geactiveerd mag worden in het Nu, word geactiveerd. Elke lijn, stip, code, heeft informatie, wijsheid en kennis en activeert iets in jou.
Wij zijn opgebouwd uit geometrische patronen, hierin bevinden zich ook symbolen en sigils. (Sigil komt van het latijnse Sigilum dat 'Slot' betekent) Deze codes worden hierdoor geactiveerd. Je kunt het zien als slapend in je DNA, en door dit soort codes kan het geactiveerd worden en het brengt je in een ontwakingsproces en transformatie en transmutatie.
Ik krijg vaker de vraag of er maar 1 code per persoon is, nee zeker niet.. niet alles kan in één keer geactiveerd worden.. dat zou ook niet goed zijn. Je kunt dus zeker meerdere codes laten maken.
Ook krijg ik vaak de vraag of de codes tijdloos zijn, en ja dat zijn ze zeker. ze werken niet eenmalig, het blijft doorwerken. Het zijn de sleutels die de waarheid ontsluiten van wie je bent als spiritueel wezen. De lichtfrequenties van de transmissies wekken paden van informatie en genezing en transmutatie in je energetische velden, waardoor dus tijdloos spiritueel ontwaken kan plaatsvinden. Het blijft doorwerken.

Ik combineer dus de Nifrueda KeyCode met Een Spirit Animal Design.
Dit is een unieke persoonlijke afgestemde tattoo design, maar dit hoef je natuurlijk niet te tattooëren, je kunt het ook gewoon bij je altaar zetten of ophangen als Art.

Ik ga eerst in meditatie, ik connect met mijn oorspronkelijk hartsbewustzijn, en met de oorspronkelijke God/Bron.
Ik verbind me met mijn Multidimensionele Zijn en ik verbind me ook met jouw Hoger BewustZijn.
Ik vraag dan wat jouw Spirit animal is, welke op Dit moment het meest aanwezig is in Jouw Leven, en welke ik mag gaan tekenen. 
Het kan zijn dat er 2 of 3 komen, maar ik kies degene die het sterkst naar voren kom.
Ik combineer dit met Geometrische lijnen, patronen, lichtcodes, stippen etc. Hoe het intuïtief bij mij binnenkomt. 
Zodra ik klaar ben voel ik in op de tekening voor de 13 keywords, en kan ik intuitief wat kaarten trekken hierbij als ik dat voel. 
En als je een sourcelanguage audio erbij hebt genomen, dan neem ik deze ook erna op.
Hoe gaat het in zijn werk?
Ik heb van jou een foto (zonder filter) nodig, je volledige naam en geboorte datum.
Dit mag je via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij delen.
Ik zal 13 𝙆𝙚𝙮𝙬𝙤𝙧𝙙𝙨 erbij geven, van wat het activeert in jou, en ik zal uitleg geven over jouw spirit animal.

Je ontvangt de code op een a4 papier. Tenzij jij hem zelf groter wilt, wat mogelijk is. De kosten zullen wel omhoog gaan. Ik kan het ook op A3, 30x30cm of 40 x 40 cm maken, A2 is ook mogelijk.

De prijs is : 222,- euro 
+ sourcelanguage / lichttaal audio : + 33 eu
+ korte kaartreading afgestemd op jouw design : + 33,33 eu
+ lange kaartreading afgestemd op jouw design + 88,88 eu
+ 30 min healing voordat ik de code maak + 55,-eu

Kijk in de Galerij voor voorbeelden van al gemaakte designs.