Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Lichttaal

Persoonlijk afgestemde light language channeling activatie :
Hierbij maak ik contact met het oorspronkelijke veld en jouw Higher Self, ik stem me op jouw energie af en ik verbind mij altijd met de Goddelijke Bron om vervolgens de juiste frequentie voor jou door te kunnen geven. Ik channel hierbij helende lightlanguage of zang.
Wat er in jou geactiveerd, gecleard of geheeld mag worden, zal hierdoor gaan gebeuren. Het werkt heel erg diep in op al je lagen en het is eigenlijk de taal van het hart. Je verstand zal er niks van begrijpen en je ego zal er alles van vinden, maar het is belangrijk om eerst in je hart te zakken, en vanuit daar (oordeelloos) te luisteren, te voelen, en het tot in je kern door te laten dringen.
Na het invoelen en connecten met jouw foto en energie ontvang je precies die frequenties welke jij op dit moment nodig hebt in lichttaal.
Ik maak contact met jouw bron, jouw ziel, met jouw dna en met de delen die nog slapen (junk dna) die geactiveerd mogen worden of geheeld mogen worden. Ik gebruik ook lichttaal tijdens mijn healings.

Lichttaal is een taal die eigenlijk oorspronkelijk gesproken werd. Ik noem het ook wel de sterrentaal of de ancient language. Het is de taal die onze ziel kent, ieder sterrenras heeft zijn eigen lichttaal. Dit werd in de begin der tijden, in bijv tijden van Atlantis, Lemurië gesproken. Voor de mensen waar ik de lichttaal voor heb mogen inspreken voelen allemaal een diepe resonantie en herkenning, een activatie en stuk heling.
Er zijn vele soorten lichttaal. En je ziel snapt en voelt het. Het werkt in tot in jouw DNA en cellen, waardoor er activatie en heling kan komen.

Wat zijn lichtcodes/lichttaal nou eigenlijk?
Licht is informatie die de scheppingscodes bevat. Geometrie is de basisstructuur voor kunst, wetenschap, muziek en architectuur.
De beelden, codes en vormen zijn te vinden in DNA, kristallen, atomen, mandala's, hiërogliefen en piramides.
De taal van het licht is een heilige geometrie die wordt geproduceerd door trillingen.
Lichttaal is een krachtig heilig geschenk dat doelbewust de liefde van de Schepper tot uitdrukking brengt.
Licht codes hebben een hoge frequentie, het is een vorm van communicatie, een taal,
maar niet zoals wij deze hier kennen, het bevat informatie vanuit de hogere dimensies.
Zij zijn een pure expressie van onvoorwaardelijke liefde en de hoogste frequentie in code-vorm,
recht vanuit het kosmisch hart, het collectief, de bron, divine, spirit, Goddelijke bron.
Lichttaal of sterrentaal/ancient language is de taal die onze ziel herkent. Deze taal werd allang al gesproken, voordat alle andere talen bestonden. Vandaar dat het luisteren hiernaar je zo'n herkenning zal geven, en kippenvel, emoties, golven van warmte of kou zal brengen. Er word namelijk junk dna wakker gemaakt.
Er zijn gigantisch veel verschillende lichttalen, iedereen heeft weer zijn eigen taal, en ieder heeft zijn eigen trilling.

We zitten op dit moment zoals vele weten in een prachtige overgangsfase, we gaan van hoofd naar hart. Van angst naar liefde en vertrouwen, Van macht naar saamhorigheid.

We zitten in een super grote ontwakingsperiode waarbij al het donker van de mens zal moeten transmuteren en helen, vandaar dat het nu een grote chaos is om ons heen, dit is de weerspiegeling van alle chaos in de mens zelf.
Vertrouw erop dat als er heel veel donker en chaos om ons heen is, dat er een evengrote hoeveelheid licht aanwezig is, er is altijd een balans. Doordat er juist zoveel licht op aarde komt, word het donker nu meer zichtbaar. Het is een grote overgangsfase.


Door activatie van de codes zullen niet alleen je DNA strengen weer worden herstelt, maar maakt deze genetische healing ook dat latente vermogens weer aan de oppervlakte kunnen komen en je steeds meer je “oeroude” bewustzijn gaat ervaren wie je in werkelijkheid bent!
Lichttaal activatie kan opschoning geven van je cellen en dna, oude programmeringen/thema's kunnen losgelaten worden, trauma's, vastzittende emoties kunnen geheeld en getransformeerd worden, een versnelling geven van jouw spirituele groei en spiritueel ontwaken, als je meer balans wilt en in algignment wilt komen met jouw Multidimensionele Zelf, Oude kennis die in jou zit weer geactiveerd/aangewakkerd word. Het geeft een overdracht van licht die jouw kosische blauwddruk en zielfsfrequentie openen en activeren, oude gaves worden aangewakkerd, je hart word geopend.


Zie hier een voorbeeld van mijn lichttaal :

https://youtube.com/shorts/ZdB4BJJ781o?feature=share


Hoe ik vervolgens werk is :
Ik ga in een korte meditatie, ik stem mij af op mijn hart, ik open mij om mijn frequency te verhogen, dit gebeurt bij mij doordat ik het gevoel krijg dat ik in een vliegtuig zit (Ik voel dit in mijn oren en hoofd, er komt een druk in, die door blijft gaan tot ik op de juiste frequentie ben)
Ik verbind mij met jouw Higher Self, en ik stel mij open om de heling en taal door te geven welke ik voor jou door mag geven voor een activatie, heling te geven in jouw DNA.
Vervolgens stromen de woorden vanzelf uit me. Ik hoor en voel de woorden al in mijn mond liggen. Ik zet mijn denken en oordeel uit, en laat het flowen, precies zoals het komt. Ik zie hierbij vaak ook beelden waarop ik werk, soms komt er een bepaalde groep, of wezen door, of vanuit ancient times activaties daarvan.

"

Dolores Cannon:

“Door het zien van de code wordt een heel complex van informatie doorgegeven. Je hoeft de code alleen maar te zien en de informatie wordt overgebracht naar de onderbewuste geest. De informatie wordt in het brein ingevoerd op celniveau en wordt beschikbaar gesteld wanneer we die nodig hebben. Dit zal spontaan gebeuren en we zullen niet eens weten waar de informatie vandaan komt.

Vele mensen over de hele wereld ontvangen (en soms synchroon) nu codes.  We ontvangen ze niet, want eigenlijk herinneren we ze ons. Codes die we al miljoenen jaren bij ons dragen en nu als fenomeen wereldwijd verspreid worden.

Je hoeft de codes niet te ontcijferen. Voel ze maar door er naar te kijken. Je hogere zelf zal ze begrijpen.

De codes zijn een poging om te communiceren met de mensheid. De codes hebben te maken met puur goddelijk licht, vrede en harmonie. Als de mensen van Aarde naar deze codes kijken en ze in hun onbewuste geest opnemen, zullen zij de schoonheid en vrede waar het om draait begrijpen.

Er zijn mensen die de betekenis van de codes begrijpen en zij zullen naar voren komen en hun kennis delen met iedereen.

De codes komen binnen in het onderbewuste en het onderbewuste is alwetend. Het is voortgekomen uit de bron van de Ene. En de Ene omvat alle kennis.

Als mensen weer terugkomen en de codes weer zien, herinneren ze zich dat. Dit is communicatie op zielsniveau. Ze kennen het niet op een bewust niveau. Het is niet om te schaden of om bang te maken. Het is alleen maar communiceren op zielsniveau”.