Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Coaching traject ontwakingsproces

Het ontwakingsproces is niet altijd even makkelijk, zoals de meeste van ons weten.
Je kunt vaak in angst schieten omdat er teveel gebeurt in 1 keer, teveel emoties komen omhoog en je zenuwstelsel kan het amper nog verwerken.
Ik weet er zelf alles van, en ik voel dat ik daarin een stap dieper mag gaan, om mensen in dit proces te gaan begeleiden.
Voor meer informatie en kenmerken over het ontwakingsproces raad ik je aan mijn blog te lezen over het ontwakingsproces.

 

Er vind eerst een intakegesprek plaats, hiervoor krijg je eerst een vragenlijst die je mag invullen en mag opsturen.
We kijken tijdens dit intakegesprek of er een match is en brengen we in kaart wat er voor jou nodig is. (33,-eu) dit word van het traject bedrag afgetrokken zodra je ervoor kiest het traject aan te gaan.

Ik bied verschillende trajecten aan. Lees hieronder de opties

1. Het 4 weekse durende online-traject, hierin bied ik het volgende aan(kan aangepast worden na het intakegesprek) :
- 2 healings van 1 a 1.5 u waarin ik per sessie kijk wat er nodig is.
- 1 activatie sessie, dmv lichttaal. Dit gebeurd via zoom of videobellen. Hierbij ontvang je een clearing, en/of activatie.
- een persoonlijke lightlanguage audio transmissie welke ondersteunend zal werken in je proces
- 2 kaartreadings ter ondersteuning van het proces waar je in zit. Deze typ ik uit en stuur ik op, zodat je het kunt nalezen wanneer je wilt.
- elke week een videobel afspraak van een half uur waarin we bespreken hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt en waarin je me van alles mag vragen.
- Ik stuur jou meditaties en oefeningen op, welke je dagelijks mag doen
- - Ik geef je "huiswerk" wat ondersteunend zal werken in je proces.
- Je mag me altijd mailen met vragen n.a.v de meditaties en oefeningen of waar je tegenaan loopt.

Prijs : 444,-eu
(Mogelijk om in 2 termijnen te betalen)

2. Het 8 weekse durende online-traject, hierin bied ik het volgende aan (kan aangepast worden na het intakegesprek):

- 3 healings van 1 a 1.5u waarin ik per sessie kijk wat er nodig is.
- 2 activatie sessie, dmv lichttaal. Dit gebeurd via zoom of videobellen. Hierbij ontvang je een clearing, en/of een activatie. 
- 1 persoonlijke audio transmissie Lightlanguage welke ondersteunend zal werken in je proces.
- 3 kaart readings ter ondersteuning van het proces waar je in zit.
- Ik zal voor je invoelen wat je galactische afkomst is, wie je spirit animals zijn, zodat je zelf diepere verbinding aan kunt gaan(mocht je dit willen)
- Elke week een videobel afspraak van 1 a 1.5 u waarin we bespreken hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt en waarin je me van alles mag vragen.
- Ik stuur jou meditaties en oefeningen op, welke je dagelijks mag doen.
- Ik geef je "huiswerk" wat ondersteunend zal werken in je proces.
- Je mag me altijd mailen met vragen n.a.v de meditaties en oefeningen of waar je tegenaan loopt.
- Wekelijkse online dans sessie van circa 15 min. Tijdens een ontwakingsproces zijn we vaak geneigd om te gaan zweven, dissociatie kan optreden, omdat het allemaal teveel word om nog te kunnen verdragen, goed aarden d.m.v dansen en emoties vrij laten stromen, kan hierbij enorm helpend zijn.

Prijs : 777,- eu  
(Mogelijk om in meerdere termijnen te betalen)

 

 
Transformation : Shedding Skin Like A Snake, To Release Everything That's Old To Be Born Over And Over Again.

Voor wie is dit traject?
Voor mensen die er bewust van zijn dat ze in een ontwakingsproces/transformatie proces zitten en die het gevoel hebben er alleen niet uit te komen. Die graag ondersteuning en heling willen.
Het ontwakingsproces kan soms erg heftig zijn, zeker als je in een dark night of the soul zit, je kan daardoor in enorm veel angst schieten en het gevoel hebben dat je gek word en het allemaal niet meer trekt en aankunt. Er wilt teveel tegelijk verwerkt worden en je zenuwstelsel raakt over belast, je bent energetisch niet goed beschermd en je hebt het gevoel dat je alles van heel de wereld in je opneemt. Je ervaart veel lichamelijke klachten en raakt hier misschien wel van in paniek.. Er komen oude trauma's naar boven, je kunt gaan twijfelen over alles, je voelt dat je in een diep transformatie proces zit, maar wilt hier ondersteuning bij, dan is dit traject voor jou.

Wat ontvang je o.a tijdens het traject? (het is uiteraard per persoon verschillend wat iemand nodig heeft, en allemaal al doet en weet)
- Je leert je frequentie verhogen d.m.v oefeningen
- Je leert weer in je kracht te komen
- Je leert bij je emoties te blijven i.p.v ervoor weg te willen rennen, het te willen onderdrukken etc.
- Je ontvangt heling, steun en liefde van mij en mijn galactische team
- Ik geef je tips over welke natuurlijke supplementen je zou kunnen gebruiken ter ondersteuning van een overbelast zenuwstelsel
- Zodra nodig, verwijder ik entiteiten, contracten, overeenkomsten en implantaten(in overeenstemming met jou) uit je systeem.
- Je leert zelf je energieveld op te schonen
- Zodra je je wat beter voelt en sterker in je schoenen staat, voel ik voor je in wie je spirit animals en spiritguides/tribe - galactische team zijn(als je dit wilt) zodat je zelf ook in contact kunt komen.
- Betere connectie met je Higher Self.
- Etc.

Voel jij een JA? Stuur mij dan een e-mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan plannen we een intakegesprek in.


--> Het is mogelijk om het traject uit te breiden met een activatie code design wat helpend zal zijn in je proces.
Als je het bij het 4 weekse traject neemt, zijn de kosten van het traject in totaal 555,- eu hierbij ontvang je jouw activatie code, een uitleg + lichttaal activatie audio
Als je het bij het 8 weekse traject neemt, zijn de kosten van het traject in totaal 888,- eu hierbij ontvang je jouw activatie code, een uitleg + lichttaal activatie audio <--


Mocht je het traject willen verlengen dan is dit altijd mogelijk, hierover hebben we dan samen even contact.