Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Energetische healing

ENERGETISCHE HEALING
Wat is een energetische healing?

De bron van alles is energie. De zuiverste vorm van energie is liefde en door allerlei ervaringen wordt deze energie trilling vervormt. Elke energie trilling werkt als een magneet en trekt soortgelijke energie trillingen aan. Alle energie heeft een eigen trillingsfrequentie. Energie is dé universele taal.
Een energetische behandeling kan helpen om balans te brengen in jouw energetisch lichaam.
Jouw energetisch lichaam bevat in de basis 7 chakra's, ook wel draaiende wielen genoemd. Deze energiecentrales genereren een energetisch veld om uw lichaam dat men de aura noemt.
Als er dus een onbalans is in jouw energetisch lichaam, dan stroomt het niet meer zoals het zou moeten. Er kunnen energetische blokkades ontstaan en dit vertraagt de flow van de energie. Dit kan gebeuren na trauma, opgehoopte stress, vastgeroeste overtuigingen, emoties die niet worden geuit, door continu over je grenzen heen gaan, jouw waarheid niet uitten, een ongeluk, triggers die vorige levens aanwakkeren.
Hoe meer onbalans, hoe meer blokkades, hoe meer je hier ongemak van kan ervaren, denk aan:
- gespannenheid,
- altijd moe en leeggezogen voelen,
- snel hoofd en nekpijn
- veel negatieve gedachten hebben
- je ziek voelen zonder echt een oorzaak gevonden te hebben bij de huisarts
- angsten etc.
Een ziekte ontstaat altijd eerst in het energetisch lichaam. Vaak missen we die signalen en ontstaat er uiteindelijk een ziekte in 1 van je lichamen(mentaal, emotioneel, fysiek etc).

Een healing zorgt voor balans, evenwicht in lichaam, geest en ziel. We zijn allemaal een multi-dimensionaal wezen en een healer handelt hier ook naar.
Je aura word opgeschoond en je chakra's worden gescand en er word Universele energie naartoe gestuurd. De healer is enkel een doorgeefluik van deze energie, en vervolgens gaat jouw energieveld er zelf mee aan de slag, dus eigenlijk heal je ook gewoon jeZelf.

Er kunnen zelfs entiteiten, en energieën van andere mensen bij jou in je auraveld komen te zitten, dit zorgt dan ook voor een energetische vervuiling.
Een healer kijkt ook hiernaar. En haalt dit weg.

 

Wat kun je merken na een healing ?

- Meer energie
- Meer innerlijke rust
- Beter slapen
- Rustiger in je hoofd
- Sterker in je kracht
- Minder snel ziek
- Beter je intuïtie volgen
- Beter weten wat je wilt en daarnaar handelen
- Je opgewekter voelen

Je klachten kunnen ook altijd eerst even iets verergeren, ook kan het zijn dat je wat grieperig wordt, diarree krijgt, veel moet huilen, overprikkeld zijn, intensere dromen krijgt, dit komt omdat er dingen vanuit je onderbewustzijn nu in je bewustzijn komen om geheeld te worden en vervolgens om losgelaten te worden. Dit is even een proces waar je doorheen mag gaan.


Healing op afstand

Een spirituele healer is niet gelimiteerd door tijd of ruimte, waardoor healing op afstand mogelijk is.

Healing op afstand werkt net zo goed! Erg handig als je niet in de buurt woont.

Voor een healing op afstand is het handig om samen een tijdstip af te spreken en dat je op dat tijdstip een rustig plekje opzoekt en lekker (het liefste rechtop) gaat zitten of gaat liggen. Mocht dit niet lukken is dit geen ramp, de healing werkt dan namelijk nog steeds op onbewust niveau.
Na de healing stuur ik jou een voicememo met mijn bevindingen en stuur ik soms nog een lichttaal transmissie audio mee, mocht ik dit voelen.
We hebben dan even contact en ik vraag jou naar jouw bevindingen en of je nog vragen hebt. Ik stuur je vervolgens nog 2 a 3 orakelkaarten mee.

 

Hoe werk ik?
Ik werk eigenlijk echt puur intuïtief. Ik heb altijd al healings gegeven, sinds ik een klein meisje was. Ik vond het heel normaal dat wij dit deden, dit komt hoogstwaarschijnlijk door mijn intuïtieve herinneringen vanuit andere sterrenstelsels en mijn andere levens op aarde.
Zelf ben ik wel op mijn 18e ingewijd voor reiki 1 en op mijn 19e voor reiki 2, maar ik begreep eerlijk gezegd niet zo goed waarom ik nou precies ingewijd werd en wat het nou precies voor me veranderde of gedaan heeft, omdat die natuurlijke stroom er allang was, en omdat het allang al in mij zat om te helen. ( Ik geloof zelf namelijk niet echt dat we dit persee nodig hebben, maar ieder daarin zijn ding) Ik heel voornamelijk op mijn eigen manier.
Ik werk verder puur intuïtief, ik maak mijn verbinding voordat ik ga healen met de Goddelijke Bron, met de Goddelijke Christos en Vrouwelijke Christos, ik plaats een heilige/veilige ruimte om mij en de persoon die ik ga healen, heen.
Ik maak verbinding met mijn Team, waarmee ik sterk verbonden ben, welke ik zie als mijn Multidimensionale Bewustzijnsvormen, delen van mezelf die ik heb mogen integreren en her-activeren in dit leven, waarin ik in kan tappen en mee/vanuit kan werken. 
Ik roep mijn spirit animals aan, en de spirit animals van degene waarvan ik ga healen. Ik verbind me met Mijn en Jouw Oorspronkelijk "Hoger"Zelf. 

Soms verwijder ik tijdens de healing implantaten (energetisch) als dat in overeenstemming is met de persoon wie ik een healing geef, contracten, chips, entiteiten, zenders, soms komen er andere levens en tijdlijnen die omhoog komen en heling nodig hebben op een bepaald stuk, welke ook weer in het collectief doorwerkt. En soms, zie ik bijna helemaal niks en ben ik puur bezig met helende energie doorgeven. Het is allemaal goed zoals het is. De heling doet altijd zijn werk. Ik werk het beste als de persoon geen enkele verwachting heeft. Ga er dus niet vanuit dat ik altijd veel zie, want dit is zeker niet het geval, soms kan ik pas een implantaat weghalen of uberhaupt zien, na de 5e healing. Het ligt er echt net aan, wat er mag gebeuren.

Ik heal d.m.v handoplegging, lichttaal, drum, zingen, klanken die ik moet maken, bewegingen/lichttaal met mijn handen en armen, en klankschalen.
Let op: Ik kan boeren, en spugen (in een bakje, wees niet bang hahaha) om energieën van jou los te laten, niet dat je denkt wat is zij nou weer vies aan het doen hihi.

Ook kun je mij vragen voor healings voor in je woning, je terrein, een plaats waar zware energie hangt etc.

 

Ben jij geïnteresseerd in een healing van mij?
Dan kun je mij e-mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijzen

 

Healing 
30 min : 55,-
60a80 min : 99,- eu
(je ontvangt het audio bestand na afloop wat gemiddeld 50 min duurt, als je hebt gekozen voor de healing op afstand erna trek ik de kaartjes)

Ik trek altijd nog wat kaartjes ter extra guidance en ondersteuning voor jouw proces.

Woning / terrein clearing / healing op afstand:

30 min : 55,-
60 min : 99,-
Hiervoor heb ik foto's van je huis of terrein nodig.


(Ik activeer geen mensen, die:
- In een psychose zitten of ertegenaan;
- Manisch depressief zijn;
of andere heftige psychische klachten of stoornissen hebben. )

Daarvoor kan ik wel een lichtwezenhealing doen van de leer van Sonia Bos, en een heling op de benen, om de energie naar beneden te brengen, en hierbij zal ik juist veel rust energie brengen. En vraag ik vooral om veel te voelen, in het lichaam te zakken, lichaamswerk te doen. 
De lichtwezen healing gaat in stapjes. Denk aan ongeveer 3 keer. Dit kan/mag ik niet in 1 keer doen. 
Dit zullen dan 3 behandelingen zijn van ongeveer 20 a 30 min. 
Kosten voor 3 keer : 88 eu
Kosten per keer : 33 eu