Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Disclaimer

Algemene voorwaarden Healing Butterfly - Nifrueda Codes

Door 1 van mijn diensten te gebruiken, de kaartreadings, healings en de codes die u bij mij aanschaft van mij Tamara Dam, erkent u dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen en er volledig mee instemt.

-Als u een reading, code, of healing betaald en accepteert, gaat u ermee akkoord dat u ervan op de hoogte bent dat het volledig uw eigen verantwoording is.
-Ik ben in geen enkel geval een vervanging voor een erkend arts, psycholoog of andere professional.
- De healings vervangen geen reguliere geneeskunde, maar ondersteunt het zelfgenezend vermogen als aanvulling op de moderne geneeskunde.
-Het is geheel op eigen risico, en u bent zich ervan bewust dat door de codes u een proces in uzelf opgang brengt welke tijdelijk verergering van klachten kunt verwachten.
- U bent zich ervan bewust dat een lichttaal transmissie en een code voor tijdelijke klachten kan zorgen, welke kunnen bestaan uit griepklachten, onwel voelen, moe voelen, veel dorst hebben, overprikkeld zijn en u bent zich ervan bewust dat ik hier niet verantwoordelijk voor bent.
-U bent zich er ook van bewust dat de code voor ieder individueel verschillend is en geheel intuïtief gemaakt word waarin geen goed of fout is.
-Zodra u heeft betaald voor de code, en ik uw design af heeft, beseft u dat ik geen ander design voor u maakt.
- Ik geef in geen enkel geval geld terug
-Mocht u iets speficiek in het design willen, dan mag u dit op het inschrijf formulier invullen.
-Het advies wat ik geef tijdens mijn readings, de uitleg van de codes, en de healings, zijn geheel aan uzelf om op te volgen, elke consequentie daarvan ligt buiten mijn verantwoording.
-Ik ben niet verantwoordelijk voor uw interpretaties of genomen beslissing, acties of niet ondernomen acties door klanten.
-Als uw twijfels heeft omdat uw geestelijk labiel bent, neem dan altijd contact op met uw behandelaar, dit is ook altijd geheel op eigen risico.
-Ik behandel geen mensen, die in ernstige staat van zijn verkeren zoals een psychose, of zware bipolaire stoornissen. Mits uw toestemming heeft van uw behandelaar.
-Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele klachten na de healing, of code designs.
- De afspraak voor een healing word uiterlijk 2 werkdagen van tevoren afgezegd, mits het een reden is van ongeval, ziekenhuisopname, ernstige psychische aandoening, overlijden, overlijden van iemand dichtbij.
- De afspraak voor een code design of andere tekening word direct afgerekend online, na het invullen en ondertekenen van de vragenlijst, dit mag in 1 of 2 termijnen, of na onderlinge overeenkomst in meerdere termijnen, betaald worden.
- Na betaling staat het design vast, ik geef geen geld terug.
- Als u niet tevreden bent met een kaartreading, healing, advies, of tekening, is dit geheel uw eigen risico bij het kopen ervan.
- Ik gebruik uw code designs voor niemand anders van voor u
- U gaat ermee akkoord dat Tamara het gemaakte design of tekening die ze voor u heeft getekend deelt op social media en/of de website. Mocht u dit echt niet willen, geef dit dan van te voren even aan.
- Bij het aanschaffen van een universele code design, belooft u dat u deze niet zal doorverkopen voor eigen winst
- Mijn werk mag niet worden gekopieërd door derden.
- Maatwerk : indien er sprake is van maatwerk dient de opdrachtgever ten alle tijden het volledige factuurbedrag te voldoen.
- U bent ervan op de hoogte dat door het eigen proces van Tamara, drukte, of eventueel ziek-zijn het langer kan duren eer u de code ontvangt.Voor het laatst bijgewerkt op 10-08-2021
KVK NR : 83617167