Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Wie is Karin

Lieve mensen,

Mijn naam is Karin, 61 jaar.
Ik ben altijd bezig en geïnteresseerd geweest met spiritualiteit.
Ik kom uit een Christelijk gezin dus er was geen ruimte voor spiritualiteit, ik luisterde daarom stiekem naar "het zwarte gat" op de radio.
Ik had vanaf mijn tienerjaren uittredingen. Ik heb deze ook heel vaak gehad, waarin ik hele mooie reizen heb mogen maken, het was elke keer een verassing waar ik kwam, dit kon een ander land zijn, in het water, ik kon in een wereld zijn waar alleen codes waren, en vormen. Elke keer wat anders.

Ik ben moeder van 1 zoon, en 1 dochter (Tamara).
We hebben geen gemakkelijke tijd gehad(en nog steeds niet makkelijk).
Mijn beide kinderen hebben het altijd moeilijk gehad op aarde, moeilijk hun plek kunnen vinden, en zich hier niet thuis voelen. Ze werken veel karma uit en dingen vanuit de familielijn.
We hebben als gezin veel meegemaakt met mijn zoon, die meerdere keren (zoals ze het hier noemen) in psychoses is terecht gekomen, met opnames en alles wat daarbij komt kijken. Het is moeilijk om dat als moeder te zien hoe het niet goed gaat met je kind, ook is hij erg wiet-verslaafd, en is hij schizofreen verklaard (al zien Tamara en ik dit vanaf een spiritueel gezichtspunt).
Tamara en ik hebben altijd veel samen gedaan vanaf haar tienerjaren, mandala tekenen, veel spirituele weekendjes weg, verdiept in verschillende spirituele onderwerpen zoals sjamanisme, psychometrie, reiki, ayahuasca, truffels, buitenaardse, mind-control, meditatie, klankschalen etc.
Wij hebben ons veel verdiept in alles wat gaande is qua entiteiten, mind control, de buitenaardse rassen, implantaten, omdat mijn kinderen vooral, hier zelf ook mee te maken hebben gehad.
Ik ben mezelf altijd blijven ontwikkelen, en ik doe zoveel mogelijk kennis op, ik houd van boeken lezen, van dieren, mooie vakanties en plekken bezoeken.
Ik ben een ontdekkingsreiziger en open-minded.


 
Mijn diensten ♡
●In mijn praktijk kun je komen voor een healing daar gebruik ik meerdere healingsvormen, ik heb zeg maar een gereedschapskistje met tools, die ik inzet en intuitief gebruik, zo nodig.
 

Voordat je naar de praktijk komt, pendel ik je chakra s uit, en leer ik je via de symbolen hoe je thuis er mee aan de slag kan gaan om het betreffende chakra(s) in balans te houden.

Verder leg ik ook een paar kaarten voor verder inzicht.

De sessie duurt 1 uur.

●Een kaartreading kan je ook bij mij aanvragen, het is om inzicht te krijgen, ik leg geen toekomstvoorspellingen, en doe ook geen relatie leggingen. Ik maak daarbij contact met je hoger bewustzijn.
 

●Encaustic arts, healing arts, maak ik, ik stem me dan af via jou hoger bewustzijn en pendel de kleuren voor je uit, de encaustic art geeft dan een trilling af, waardoor je je weer meer in balans gaat voelen, je krijgt een verslag met wat ik waarneem in de encaustic art, en daarbij pendel ik nog wat kaarten voor verder inzicht voor je uit.

●Mijn dochter en ik geven een laag drempelige, veilige healing circle voor mensen of jongeren die net in hun ontwaking/ascensie proces zitten, we voelen aan hoeveel personen er mee kunnen doen, niet meer dan 4 a 6 personen, we willen graag persoonlijke aandacht kunnen blijven geven. En dat je je gehoord kunt voelen van hart naar hart verbinding.
We maken gebruik van verschillende healing tools waar ieder een healing krijgt en de chakra s worden van te voren uitgependeld en zonodig tijdens de healing in balans gezet, en dat je er verder thuis mee aan de slag kunt gaan.

Lichttaal en zang worden ook zonodig bij de healing gebruikt door Tamara

● Ook geven we support praat groepen voor mensen met familieleden die psychische en verslaving problematiek hebben.

Liefs Karin