Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

About

Wie is TamaRa?

Mijn naam in dit leven is Tamara,
Ik ben momenteel 33 jaar. Mama van 2 hooggevoelige zoontjes.
Zelf ook enorm hooggevoelig/normaal-gevoelig, voor mij is het normaal dat we zo gevoelig zijn, eerlijk gezegd vind ik de mensen die dit niet zijn juist een beetje "afwijken van wat onze natuur is".
Ik ben om er even een aardse benaming aan te geven, helderziend, horend, wetend, en voelend.
Ik ben werkzaam in deze periode op aarde, ik ben een voorloper net als vele met mij. We schonen de duistere velden op op aarde, zodat onze kinderen en kleinkinderen en achterklein kinderen hier kunnen leven in het aquarius-tijdperk.

Over het werk wat ik doe :
Mijn doel is om mensen bewust te laten worden van de Goddelijke Wezens die ze zijn, om ze meer in verbinding te krijgen met hun Oorspronkelijke Zelf.

Ik geef healings en clearings. Hierover kun je hier meer lezen.
Ik maak verschillende activatie code tekeningen, spirituele tattoo designs, hierover kun je hier ook wat meer lezen.
Maar lees vooral de hele website door, zodat je een breder beeld heb van wat ik aanbied.

Ik teken dus intuïtieve code designs en tekeningen, deze worden met de hand getekend. Ze bevatten verschillende frequencies, en bevatten de taal van het licht. Alle designs zijn gericht op balans, healing, en de verbinding met je Goddelijke Zelf.
Ik werk samen met verschillende rassen maar ik maak hierbij altijd contact met White eagle die als tussen-channel fungeert en alles voor mij uitfiltert en bescherming bied, en vervolgens met haar groep Nifrueda, ik werk altijd samen met mijn team waarin niemand boven of onder een ander staat, we zijn allen 1 en gelijk. De naam van mijn groep heet Nifrueda, en hiernaar is dus ook mijn bedrijf genoemd.
De naam Nifrueda - codes is ontstaan doordat de groep waarmee ik samenwerk, Nifrueda heet. 

Een stukje uit mijn akasha reading:

"Het is een groep die werkt met heilige geometrie. Ze brengen licht op aarde. Ze werken met verschillende codes. Er werd besloten met de Elders van Arcturius dat ik naar de aarde zou komen
They alchemize darkness into light.
De groep werkt met de graancirkels, de lichtcodes die ik maak zijn ook eigenlijk graancirkels, deze komen uit het centrum van arcturius. Ze dragen de hoge energie van Sirius, Pleijaden en Arcturius.
Ik ben een activator, een DNA-activator d.m.v de codes die ik maakt, de lichttaal die ik spreek en zingt, de healings die ik geef."
 
In principe kan ik met iedere frequentie contact maken, en vanuit die frequentie tekenen of lichttaal doorgeven en energie.
Ik krijg hier regelmatig ook initiaties voor tijdens mijn meditaties en tijdens healings.

Ik heb zelf heel erg veel meegemaakt om te komen waar ik nu ben, ik heb heel veel duisternis meegemaakt op mijn pad op aarde, dit komt mede doordat ik toegang heb, en poorten open had staan naar verschillende parallelle levens, waardoor alles wat ik daar meemaakte, hier in deze realiteit ook voelde alsof ik het hier had meegemaakt.
Ik ben extreem gevoelig, en pikt overal alle energieën plus de daarbij behorende klachten op, waar ik gelukkig veel beter nu mee om kan gaan, maar de tijd nu hier op Aarde is vrij intens en heftig dus het is belangrijk hier elke dag bewust mee bezig te zijn d.m.v spirituele hygiëne en grenzen stellen is enorm belangrijk.
Ik heb veel attacks meegemaakt van "duistere wezens". En ik heb veel zelf mogen doormaken op het gebied van psychische gezondheid.
Ik zie dit allemaal als 1 grote leerschool, de aarde is ten slotte de plek waar we kunnen transmuteren en groeien, mijn groei is gekomen door alle duisternis die mij dwong sterker te worden, die mij dwong om te zoeken in mij zelf naar wie ik Werkelijk ben.
Toen ik meer en meer besefte wie ik ben, als galactisch wezen, maar ook als puur bewustzijn, als liefdes-KRACHT-bron, daardoor is mijn angst weggevallen. En ben ik meer in mijn kracht gaan staan.
Ik heb veel lijnen en contracten moeten verbreken met duistere machten/krachten, die mij in hun "bezit" hadden vanuit andere levens. Ik heb hard gewerkt om hieruit los te breken, contracten die verbroken moesten worden, implantaten die verwijderd werden van alles.
Daarbij heb ik ook mogen leren om de duisternis in mijzelf te omarmen, en het niet hoeft te vrezen en daarbij weg te duwen, want juist doordat ik dit wegduwde en het vreesde, vreesde ik de duisternis in mij zelf waardoor ik júíst niet heel kon worden.
We hebben niet alleen maar mooie levens en "goede" taken in levens gehad, we mogen ons er ook van bewust worden dat we levens hebben gehad waarin wij "de dader" waren, dat was op dat moment onze rol in dat leven, daardoor konden we ook weer groeien en ons bewustzijn in dat stuk vergroten. Ook deze levens, en rollen die we hebben gespeeld, mogen we accepteren, en transmuteren.


Ik heb zelf ook behoorlijk wat levenservaring op het gebied van :
- Depressie
- Automutilatie/zelfbeschadiging
- Zelfmoord gedachten
- Paniekaanvallen/angststoornis
- Paranoïde
- Aanvallen van entiteiten en demonen/overnames
- Verslavingen (gok/alchohol/eet/wiet en roken)
- Sexueel misbruik
- Heftige ontwakingsprocessen waarin i volledig mezelf kwijtraakte
- Hooggevoeligheid
- Bindingsangst en verlatingsangst
- Faalangst
- Extreme onzekerheid
- Autisme
- Add/Adhd
- Leven met een familielid die verslaafd is en "psychoses" heeft met alles wat daarbij komt kijken
- Heel veel ontrouw meegemaakt in relaties en vriendschappen
- Eenzaamheid jarenlang
- Postnatale depressie/begin psychose
- Psychosomatische klachten al haar hele leven
- Slaapverlammingen
- Uittredingen
- Kundalini Crisis
- Contracten met duistere machten uit andere levens
- Mind control
- Implantaten en chips
- Buitenaardse ontvoering
- Toxische relaties
etc.

   

Voor mij voelt het alsof ik deze dingen heb meegemaakt om daardoor anderen ook te kunnen begrijpen en te kunnen helpen. Via de reguliere zorg heb ik nooit voldoende hulp gekregen dus ging ik al heel snel de alternatieve kant op. Op haar 16e had ik al trancesessies van 7 uur lang waarin ze overleden zielen die bij haar kleefde naar het licht bracht.
Vrij snel erna ben ik naar een regressietherapeut gegaan waarin ik naar andere levens ging, omdat ik veel last had van de ervaringen uit die levens. Voornamelijk de levens waarin ik ook heel spiritueel was en daardoor ben vermoord. Doordat ik al vanaf haar 14e healings kreeg is mijn ontwaking/helingsproces al heel snel begonnen, met heel veel horten en stoten.
Ik heb het altijd erg moeilijk gevonden om op deze aarde te leven, maar ik heb altijd gevoeld dat ik hier met een diepere taak kwam.

Ik heb ergens altijd geweten dat ik andere zielen kwam helpen om vanuit hoofd naar hun hart te gaan, dat ik mensen mocht helpen om in hun kracht en zelfLiefde te komen.
Om bij te dragen aan hun heling.
Ik heb altijd een grote interesse gehad in de astrale aanvallen/overnames en de psyche van de mens. Vragen als.. "Wanneer is iets nou door een entiteit of demoon, en wanneer is iets nou een psychisch probleem", dit vroeg ik mij altijd af en wilde ik het fijne van weten.
Ik ben al zolang als ik mij kan herinneren bezig met spiritualiteit, als klein meisje was ik altijd al met van alles bezig, zoals tarot, aura's, chakra's, energie doorgeven, geesten, pendelen, vorige levens, eye gazing, ik was vaak in de natuur te vinden en voelde me daar het meest thuis.
Ik ben altijd super gevoelig geweest. Maar ik paste mij altijd aan, aan mijn omgeving als een soort kameleon. Maar ik ben wel altijd bezig gebleven met spiritualiteit, en iedereen wist dit ook wel van mij.
Ik heb altijd begrepen dat we uit energie bestaan, want ik zie en zag de energieën ook altijd. Ik begreep ook altijd dat ik hier niet vandaan kwam, en heb altijd opengestaan, heel open-minded in allerlei spirituele onderwerpen. Hoe meer kennis ik kreeg, hoe beter, ik zoog alles op. Ik heb altijd hele diepe levensvragen gehad in mijn jongere jaren al. 
Mijn moeder is ook erg spiritueel, al kwam ik daar pas achter toen ik 13 was. Ervoor hielden wij het op de 1 of andere manier blijkbaar altijd voor elkaar "verborgen".
Dus sinds we dat van elkaar wisten zijn wij veel samen gaan doen, we konden urenlang tot diep in de nacht over allerlei diepe levensvragen praten, en me ma ging me ook healings geven vanaf mijn 14e.
Dit opende bij mij veel deuren, waar natuurlijk ook trauma's zaten opgeslagen. Dus al vrij vroeg kwam ik in het zogenoemde "ascentie-proces" terecht waarin ik door hele diepe stukken heenging.
Dit was behoorlijk pittig, maar wel nodig, omdat ik altijd al veel beelden zag, en astrale reizen maakte, en naar andere levens ging, en aangevallen werd.
En nog steeds ga ik natuurlijk door dit proces, ik weet dat ik een transmuter ben en in vele velden werkzaam ben en dingen opschoon.

Ik werd door klasgenootjes altijd al uitgemaakt voor Heks, maar dit vond ik prima, want ik wist ook dat ik dit was.
Ik ben in mijn tiener jaren ingewijd voor reiki 1 en 2, en ik begon al vroeg aan mijn zelfontwikkeling, dit omdat psychologie en spiritualiteit vanaf kinds af aan al mijn grote interesse had gewekt.
Ik teken mandala's sinds mijn 14e, en ben sindsdien ook nooit gestopt met tekenen. Ik heb altijd intuïtief getekend voor andere mensen, voornamelijk mandala's. De codes zijn sinds 2/3 jaar doorgekomen en ik heb mijzelf daar verder in ontwikkeld en dat zal ik ook zeker blijven doen.

Ik ben de afgelopen 3 jaar enorm snel gegroeid en veel oude kennis en gaves zijn opnieuw geactiveerd en ik help hier nu ook andere mee.
ik werk hierin dus samen met allerlei verschillende bewustzijnsvormen waar ik contact mee kan maken, denk aan Thoth, Isis, De lyran's, Anubis, Sirianen, Arcturianen, White eagle, etc.
Deze snelle groei was enorm heftig en heeft mij wel in intense ontwakingsprocessen gebracht waarin er heel veel ego-deaths plaatsvonden waarin ik mezelf totaal kwijtraakte(psychotische symptomen) en hele intense paniekaanvallen en dissosciatie kreeg. Diep van binnen wist ik dat ik o.a ego-deaths aan het meemaken was en dat "mijn" grootste angsten aan het licht kwamen, de angst was heel extreem aanwezig. (hierover kun je lezen in mijn verhalen op mijn Blog)
Gelukkig heb ik dit al een lange tijd niet meer ervaren, en vertrouw ik veel meer op het leven zelf en besef ik goed dat ik de creator ben.
Betekend niet dat ik nooit meer door diepe stukken ga, dat zeker wel, want ik ben en blijf een transmuter.

De codes ik creeër download ik vanuit het Oorspronkelijke veld, buiten het Matrix veld, ik ben een code-keeper.
De codes zijn bedoelt om jou stap voor stap te laten ontwaken, om jou langzaamaan weer in alignment te krijgen met jouw oorspronkelijke Zelf, met jouw goud-druk, voordat alle mindcontrol plaatsvond, want ik ben er achter gekomen dat dit enorm diep gaat, en niet alleen in deze dimensie, maar voornamelijk in andere dimensies waarin wij ook leven.
Stukje uit mijn akasha kronieken : "Tamara heeft zelf vele levens gehad waarin ze onder de macht stond van de duistere wezens, waarin zij als een soort slaaf was, waarin ze hele nachten wakker moest blijven en ze geen vrijheid meer had. Daarom is het een van haar taken om andere zielen te helpen weer soeverein te worden. Tamara draag de code van de duisternis, daarom werkt ze in die velden. Tamara kent ze, Ze heeft ze in de ogen gekeken en ze is niet meer bang voor ze. Tamara transmuteert deze energieën. Ze transmuteert ze naar licht."

Ik wil dolgraag bijdragen aan dit pad waar we allemaal oplopen en waarin steeds meer mensen terecht gaan komen. Het pad van hoofd naar hart, naar het activeren van het Hoger Bewustzijn.
Je kunt bij mij terecht voor een healing en clearing, voor een activatie dmv lichttaal, een DNA activatie code design, een spirituele activatie design, een akashic soul drawing, een kracht mandala, chakra tekening, een reading etc.
Ik kijk er naar uit je verder te kunnen helpen op je pad.