Log in

Login to your account

Remember Me
The cart is empty

Energie Reading Maand Februari

Een reading van de energie voor de maand Februari


Ik focus mij hier op collectieve energie die in ons allen speelt, waar we gezamenlijk doorheen gaan.
Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende orakelkaarten en mijn eigen intuïtie.

Wat ik voel in de energie voor de maand Februari is voornamelijk dat het een maand is waarin we veel meer gaan inzien wie we zijn, en wat we waard zijn. 
De maand Januari was voornamelijk een behoorlijk heftige maand als het gaat om het aankijken van je duisternis, van alle schaduwdelen in jezelf waardoor je jezelf nog klein hield in de wereld, en waar nog heling op mocht komen. Ook het begin van Februari zal echt even heftig kunnen zijn nog.


De energie van Februari

In het begin van Februari kan het nog behoorlijk heftig zijn, diepe purge vind er plaats, tot op cel en dna niveau dringt het crystalline plasma lichtdeeltjes door in ons Zijn, alles wat nog in het donker is, komt eruit, en dit kan heel intens zijn. Koorts, trillen, extreem pijnlijke ogen, pijnappelklier krijgt ook een flinke activatie alsook het kruinchakra, al onze chakra's worden schoongespoeld, het kan dat je geen eten meer kan verdragen en moet overgeven, slijm wat loskomt, veel moeten plassen, pijnlijke benen, zenuwpijnen door je lichaam heen, duizelingen, druk op je borst, veel moeten huilen, ijskoud hebben, niet goed kunnen slapen, het gevoel gek te worden.
Ik voel dat we hier even door heen moeten... en het erna zal voelen alsof er een donkere sluier van ons af is getild, en dat we steeds meer in alignment komen met ons Higher Self en wat we hier daadwerkelijk komen doen (als je dat niet al doet dan), Nieuwe ideeën worden geboren, er worden andere richtingen ingeslagen en je geeft geboorte aan een "nieuwe Jij"/ een nieuw deel van jou dat geboren wilt worden en nieuwe ideeën die gezaaid worden en die in dit jaar ook daadwerkelijk geoogst zullen worden. 
Het thema wat dus centraal staat deze maand is "Zelfliefde" & "Leven vanuit je highest potential".
Ook is er een hele diepe reiniging en heling bezig op de balans tussen de divine feminine en de divine masculine, de verstoring daarvan word tot op diep niveau gereinigd/gecleard, en dit werken wij uit, ik heb deze healing/reiniging van de week op heel diep niveau ontvangen, hierover vertel ik later even meer. 
De ontkrachting vd vrouw word nu tot op diep cellulair niveau uitgewerkt zodat er een balans kan ontstaan tussen de divine feminine en de divine masculine.
Waar ben jij ontkracht, door wie ben jij ontkracht? In dit leven, maar ook andere levens, in je familielijn etc? Het kan zijn dat dit thema nu enorm op gaat spelen, om op nóg dieper niveau aangekeken te worden en te worden geheeld en in balans word getrokken. We doen dit niet enkel voor onszelf, maar voor het hele collectieve veld hier op de aarde en buiten de aarde. 
Het is hoog tijd om op elk gebied, je kracht terug te pakken, en in je kracht te gaan staan. 

Kijk je soms wel eens terug om gewoon even te beseffen waar je nu staat, en waar je vandaan komt? En dat je echt behoorlijk trots mag zijn op jezelf? Hoevaak heb je niet gedacht dat je niet meer kon, het op wou geven, maar je ging toch door en vanuit die dieptes ontstond juist zoveel kracht en doorzettingsvermogen? Geef jezelf maar eens die erkenning die je verdient.
Het Universum ziet altijd wie jij bent en wat je doet. Je krijgt vanuit de spirit world echt de erkenning, liefde en steun die je verdient. Deze maand ga je meer het gevoel van erkenning geven aan jezelf, wat ook kan doorwerken in je buitenwereld, waardoor je ook van daaruit misschien meer erkenning en herkenning kan krijgen. 
Je mag deze maand echt even de tijd nemen voor wat meer pauze, zodat je goed uitgerust bent, en vanuit deze rust kunnen nieuwe ideeën die je hebt, echt vorm gaan krijgen.
Wat deze maand ook meer centraal kan staan is Muziek. Dit kan op elk mogelijke manier, of je nou zingt, danst, muziekinstrumenten bespeelt, of gewoon enorm veel van muziek houdt, Spirit vraagt je meer aandacht te besteden aan muziek. Neem de tijd om te bewegen, te dansen, mee te zingen, en 1 te worden met muziek. Muziek is een universele taal en een fysieke manifestatie van goddelijke energie, die hierdoor volledig tot uitdrukking komt. Heb plezier en geniet ervan. 
Ook is het de tijd om je niet langer naar de grond te richten. Zie jezelf voor wie je bent. Jezelf laag en klein houden doet niemand goed. Deze wereld heeft jou nodig, de ware Jij.. Een laag zelfbeeld en weinig gevoel van eigenwaarde belemmert je perceptie van wie en wat je werkelijk bent. Binnenin jou wacht een heel ander leven om te worden geleefd. Het enige wat jij in de weg staat ben Jijzelf. 
Je bent een goddelijke vonk in het heelal en je gaat deze maand dit aspect van jeZelf steeds meer omarmen en er laten zijn. Het is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je jeZelf altijd eeuwig naar beneden hebt gepraat en dat dat automatisme is geworden, maar besef goed, dat je alles kunt veranderen, zie jezelf als een computer met programma's, en verwijder gewoon de programma's welke jij niet meer wilt hebben, welke niet meer werken voor jou, en installeer het programma welke jij wel wilt hebben, welke opbouwend werken en besteed daar dan aandacht aan, want je weet het, wat je aandacht geeft, groeit. 
Imrama is een keltisch woord en het betekend mystieke reis. Het is de reis van de ziel, waarvan wij niet weten waar die heengaat, maar we kunnen enkel onze ziel volgen. Dit is wat we deze maand nog meer gaan doen. Vertrouwen hebben, overgeven aan de roep van je ziel, ook al begrijp je er zelf misschien nog niks van, misschien moet je op een bepaalde plaats zijn, misschien voel je dat je je wilt verdiepen in bepaalde oude kennis of leer, volg dan de roep van je ziel. 
Ook komen er nieuwe creaties tot leven, een nieuw bewustzijn wilt tot leven komen. Je mag nadenken over de volgende vragen. Wat wil jij laten zien? Welke nieuwe creaties worden je ingefluisterd? Wat voor moois mag jij maken? Laat de creatieve flow door je heen gaan. Creativiteit is deel van je ware aard. Wat wilt zich via jou geboren laten worden??Welk dier is er deze maand bij ? Gekko !
De boodschap die de Orang Oetang heeft is : De gekko voorspelt veel goeds, bereid jezelf voor op de goede dingen. Hoe zou je je vanaf dit moment voortbewegen als je wilt dat je gezegend bent? Als dat wat je wenst, ook echt naar je toekomt, en dat alles goed is in je wereld? Laat een perfect magisch idee niet tegenhouden door je kritische gedachten. Ga geloven in de magie van geïnspireerde momenten als openingen naar de toekomstige realiteit. Laat de kritische gedachten je waarneming van de wonderen, die zich in je zullen laten ontvouwen, niet vertroebelen. Breng het idee een lach op je gezicht? Daar gaat het om! Het is soms moeilijk te begrijpen, maar er zijn geen grenzen aan het geluk dat dit leven je te bieden heeft. In elk moment, elke beslissing, elke handeling, elke reis zit er een kans om het pad van positivisme en licht te kiezen. 

Welke opgestegen meester is er deze maand bij ?  Angel of Hope
De boodschap die zij heeft is : Hope en haar legioen met liefdes-engelen zijn om je heen en ze zijn enorm blij dat je eindelijk inziet hoe mooi en liefdevol je bent. Je verdient liefdevolle relaties, mooie ervaringen en steun om je heen. Je gaat enorm vooruit op het gebied van zelfliefde en je laat de beperkende gedachten steeds meer los, en je bent erdoorheen aan het breken. Als je het met dit onderwerp even moeilijker hebt, roep dan Hope aan. Hope schijnt gouden licht op je, en je word gewaardeerd en ze zijn dankbaar dat jij jezelf ook op die manier support.

Affirmatie voor deze maand :
Me afstemmen op het hoogste goed in mezelf en anderen wakkert mijn natuurlijke vreugde aan. & "Als ik één ben met de stroom, ontstaat er magie".

Only take what resonates lovely Souls.

Veel liefs TamaRa