Log in

Login to your account

Remember Me
The cart is empty

Energie Reading Maand Januari

Een reading van de energie voor de maand Januari

De energie van Januari en de wolf maan op 18 januari 2022 :

De energie reading voor de maand December is er even niet meer van gekomen. En deze is ook iets later dan gepland. Maar hier is tie dan eindelijk voor de maand Januari. We zitten alweer in het nieuwe jaar, 2022. 

Ik focus mij hier op collectieve energie die in ons allen speelt, waar we gezamenlijk doorheen gaan.
Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende orakelkaarten en mijn eigen intuïtie.

De energie van Januari


De maan staat in kreeft en staat recht tegenover de zon in steenbok. De volle maan word deze maand de Wolfmaan genoemd.
De maan in kreeft plus de zonnenvlammen kunnen zorgen voor behoorlijk veel emoties, oude angsten die opspelen, onrust, chaos, verwarring etc. Er kunnen oude zaken opspelen welke nog een stuk healing nodig hebben of komen omhoog om te kijken hoe je het nu aanpakt, of dat je weer in zelfde gedrag vervalt (en waarom dan? wat zit daar nog wat je kan helen en transmuteren?) of dat je het nu heel anders aanpakt, mercurius is ook rertrograde dus oude zaken of mensen uit het verleden komen hierdoor.
Er kunnen behoorlijk uitdagende thema's omhoog komen, welke afstammen van andere levens ook en vanuit de familielijn. Je word echt flink door elkaar geschud, waardoor je echt chaos kunt ervaren. het zijn hele diepe trauma's die worden aangeraakt. Je diepste angsten kunnen nu worden getriggerd om een hele diepe heling te krijgen. Dit speelt zich af als collectief. We zuiveren heel veel tijdlijnen waarin we zwaar onderdrukt zijn, totaal in hypnose zaten, en waarin onze oerkrachten zijn misbruikt, bespeeld en onderdrukt. De angsten hiervan komen nu vrij om vervolgens direct weer in je kracht te stappen. De priesteressen energie word nu gecleard en geactiveerd. 

Je kunt af en toe het gevoel krijgen alsof je gek word, zwaar overprikkeld zijn, veel rust en slaap nodig hebben, wilde dromen ervaren waar mensen uit het verleden ook in spelen, oude angsten die omhoog komen, oude thema's die worden getriggerd, je voelt je nog meer gevoelig dan normaal.
Zon in Steenbok zorgt er deze maand juist voor dat je dingen wilt aanpakken, dat je de veranderingen die je weet dat je moet maken voor jezelf, voor meer balans en rust, dat je deze ook echt door gaat pakken.
Je kunt deze maand de behoefte voelen om je huis grondig op te ruimen, om papierwerk uit te zoeken, alle hoekjes en gaten goed te stoffen, en je vriendenlijst op social media en vanuit je telefoon eens goed op te schonen, welke energie wil je nog wel in je leven, en welke niet meer? 
Het is belangrijk om goed naar je intuïtie te luisteren, je intuïtie is ijzersterk, en het kan voelen als chaos in je systeem en dat je niet meer weet wat je moet geloven of dat je veel ruis ervaart zodra je naar je intuïtie wilt luisteren, maar juist de energie van steenbok kan je helpen om vaste meditatie momenten in te plannen, via een vast schema te werken, zodat je meer rust krijgt en je intuïtieve gaven worden versterkt. Het is erg belangrijk naar binnen te keren, daar zitten jouw antwoorden. Verwarring is een resultaat ven verspreide energie, de voortdurende gedachten die je uitstraalt terwijl je worstelt om antwoorden te vinden. Keer terug naar de vrede en rust die diep in je hart en ziel bestaan en alles zal duidelijker worden. 
Rond de volle maan kan je intuïtie soieso altijd veel krachtiger zijn als normaal. Maak hier dus gebruik van. Deze maand kun je merken dat je psychic abilities veel sterker worden. 
Ook kan er deze maand veel meer oude kennis omhoog komen zodra je dus meer gaat mediteren, alles zit al in ons, je hoeft niet altijd heel veel cursussen en opleidingen te volgen, keer in jezelf en leer van alle wijsheid die in je zit en waar je toegang tot hebt. 
Er vind ook een activatie en uitzuivering van de zonnevlecht chakra plaats, wanneer laat jij je uit je kracht halen? Dit speelt al bij de mens, wat ik net ook typte, vanuit vorige levens, andere tijdlijnen waarin er veel onderdrukking heeft plaatsgevonden, dit word op het moment flink uitgezuiverd en dit brengt dus enorm veel van deze angst gevoelens weer omhoog, om geheeld, getransformeerd en getransmuteerd te worden.
Weet dat jij de kracht in je draagt, zet het vuur aan in je solar plexus, jij bent die krachtige strijder! Je weet wie je bent, ook al voel je je op dit moment misschien opeens weer heel onzeker en klein, onthoud goed dat je hele zware collectieve tijdlijn stukken aan het uitwerken bent.
Ook worden tijdens deze volle maan illusies kenbaar gemaakt. Waarin hield jij aan illusies vast? Je onderscheidingsvermogen word nu enorm op de proef gesteld, hierbij heb je je intuïtie hard nodig.
Je kan inzichten krijgen over bepaalde personen, je kunt zelfs ruzies ervaren met ze of hun de schuld geven van bepaalde dingen omdat ze bedreigend zijn of omdat je beseft dat ze niet goed voor je zijn. Besef wel dat iedereen een spiegel van iets in jouzelf is, dus probeer vooral een ander niet de schuld te geven, maar probeer in jezelf meer clarity te krijgen waar dit vandaan komt, de angst, het verdriet, de chaos die je voelt. Onderzoek in jezelf wat voor stukken er worden getriggerd.  Je gaat er meer helderheid in krijgen, het is soms ook goed om er even afstand van te doen en je bezig te houden met andere praktische zaken zodat er vanzelf antwoorden omhoog komen zodra de tijd daar is. Soms als we er zo bovenop zitten om bepaalde antwoorden te krijgen en precies te weten welke keuze wel of niet juist is, verstikken we onszelf en door de forcerende obsessieve energie, kan er juist geen antwoord komen. Dus even afstand doen is ook vaak even een goed idee.
Wel is het natuurlijk erg belangrijk om goed uit te zoeken wie je nog wel of niet in je leven wilt hebben, wanneer moet je afstand doen van iemand, en wanneer niet.
Als het om karmische relaties gaat, en om tweelingzielen, dan geld het stukje van hierboven over de illusies doorzien ook enorm, deze maand is er vooral veel heartbreak, een verscheurd gevoel ervaren, verdriet en eenzaamheid, weggaan van de ander of van het idee en alleen je nieuwe geluk gaan opzoeken, weg willen van de pijn, veel false-twin-flame relaties komen nu tot een einde om je ware tweelingziel binnen te laten komen, maar eerst mag je jezelf goed losmaken van hetgeen waar je al die tijd aan vast hebt gehouden. Neem je tijd ook rustig hiervoor, zodat je nieuwe plannen kunt maken voor jezelf en je toekomst.
Het is belangrijk deze maand om beginnen met te focussen op alle dingen waar je dankbaar voor bent, zodat je er meer van kunt aantrekken in je leven. Besef heel goed dat waar jij je aandacht aangeeft, dat dit jouw realiteit word. 
Laat controle los, ga met de stroom mee van het leven, vertrouw op the universe, vertrouw erop dat wat jij creëert (als dit in overeenstemming is met de Goddelijke Wil) naar jou toe zal komen, vertrouw... laat angst los.
Ook kun je nieuwe vriendschappen en connecties aantrekken, je hebt het gevoel dat je jezelf meer laat zien aan anderen dan hiervoor, je durft je meer kwetsbaar op te stellen, doordat je steeds wat meer veiligheid in jezelf ervaart. Uit jezelf, op de manier welke voor jou juist voel, laat jezelf zien, en deel je wijsheid met anderen, je keelchakra mag meer open, spreek jouw waarheid, laat je niet meer tegenhouden, je levert een blijvende bijdrage aan de groei van het collectieve bewustzijn op aarde van de mens.
Ook is het erg belangrijk om goed contact te houden met de natuur, ga zoveel mogelijk lekker naar buiten, zoek de natuur op en wees bewust aanwezig in het Hier en Nu en laat je gedachten je niet uit het moment halen.Welke symptomen je kunt ervaren deze maand is verschillend. Tijdens de volle maan worden symptomen altijd even versterkt. Je kunt dus meer onrust, chaos, verdriet, hoge ademhaling, depressiviteit, paranoïde gedachten ervaren. Alsook meer fysieke symptomen zoals onrustiger slapen, meer en intensere dromen, het ijskoud hebben of dan weer bloedheet, je kunt meer last hebben van je ogen, kaken, hoofdpijn, gespannen bekken, je buik en maag gebied, weinig of veel eetlust, hartchakra word geopend dus rondom het hart gebied kun je ook symptomen ervaren, heel erg overprikkeld, ontaard zijn etc. 

Welk dier is er deze maand bij ? De Orang Oetang !
De boodschap die de Orang Oetang heeft is : Breng meer spel in je dag aan. Doe een stapje terug, adem diep in en uit en zie het leven eens vanuit een ander perspectief en zie het allemaal eens niet zo heftig en ernstig in. De orang oetang leert ons te (glim)lachen ondanks tegenslag, om gemakkelijk en in een vloeiende beweging van tak naar tak te glijden in plaats van ons aan de stam vast te houden en angst te hebben om te vallen. Je mag meer vertrouwen hebben in het leven en ermee spelen, dit zal je innerlijke kracht opwekken en nieuwe deuren zullen gemakkelijker openen. Heb meer plezier in je leven, maak je innerlijk kind wakker. Slinger vrij en maak aanspraak op de kracht om de grenzen tussen de werelden te overschrijden. Ook is het belangrijk om je onrust te uitten in sport, dus beweeg meer en laat de energie stromen.

Welke opgestegen meester is er deze maand bij ?  Master Buddha
De boodschap die hij heeft is : je gaat voorbij de illusies die angst heeft gecreëerd, zodat je meer gefocust kunt zijn op je prioriteiten en wat je op dit pad dient. Aan al het lijden komt uiteindelijk een einde, en erkennen hoe je je echt voelt en wat er is gebeurd om je zo te voelen, zal je helpen er overheen te komen. Roep meester Boeddha nu aan om je te helpen herinneren dat je deel uitmaakt van iets dat groter is dan lijden. Het wiel van karma draait in jouw voordeel en al je daden van vriendelijkheid en goedheid zullen je ten goede komen. Er kunnen nu gedachten opkomen die problemen in uw leven, huis, relaties of werk oplossen. Ze worden je toegestuurd vanuit je innerlijke leraar, de boeddha van binnen.

Only take what resonates

Veel liefs Tamara