Log in

Login to your account

Remember Me
The cart is empty

Energie Reading Maand November

Een reading van de energie voor de maand November

De energie van November :

Ietsje later, mijn excuses! Ging zelf even door flink wat processen heen na de kambo, van buikgriep tot verkoudheid en allerlei emotionele processen.
Maarrrrr hier istie dan
Ik focus mij hier op collectieve energie die in ons allen speelt, waar we gezamenlijk doorheen gaan.
Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende orakelkaarten en mijn eigen intuïtie.

De energieën gaan echt alle kanten op, zo dus ook de ascentie symptomen. Ik merk dat het deze maand echt alle kanten op gaat en dat het binnen dezelfde dag of binnen 2 dagen al totaal kan shiften, van diarree de ene dag, naar last van de longen/verkoudheid of blaasontsteking symptomen de andere dag. Er is even geen touw aan vast te knopen. Maar dat er een flinke cleanse bezig is, is me heel duidelijk. Je gaat mensen, spullen, gewoonten etc. loslaten die niet meer bij jou horen. Dit weten had je al heel lang, het doen... dat gebeurde steeds nét niet... Daar gaat de energie van Scorpio je deze maand enorm bij helpen.

De energie van November

Wat de maand November me verder laat zien is een helende energie, als ik daar dieper op in voel, heeft dit te maken met het feit dat je het gevoel kan hebben dat je vastzit in je leven, je hebt zulke grote dromen en doelen, alleen je hebt het gevoel maar zo vast te blijven zitten in datzelfde leventje waar je altijd al in zit, je voelt dat een grote verandering op komst is, je staat eigenlijk met je ene been in je "nieuwe leven, zoals je het zou willen" maar met je andere been zit je nog totaal vast in waar je nu in zit, de realiteit waarin wij nu leven. De helende energie is op deze gebieden bezig in je leven. Waar het ook bezig is, is op het gebied van zelfwaarde, je vast klampen aan een man of vrouw, er is hierin een enorme heling bezig, je gaat in de maand November meer en meer beseffen wat jij wel en vooral niet meer wilt in een partner, je gaat op diepere levels beseffen dat je eigenlijk al die tijd enorm veel gepikt hebt, en vrij weinig ervoor terug hebt gekregen. Het is alsof je uit de hypnose ontwaakt.

Oude en diepe pijnen worden getriggerd, zodat je ze kunt loslaten.
Wanneer je dieper en dieper in het ascentieproces gaat, des te dieper je in je laagjes mag gaan, en kom je steeds bij de zwaardere lagen. Dit is omdat je er nu klaar voor bent. Het kan dus dat je denkt "hoe kan het nou nog steeds zó zwaar voelen, moet ik hier nu alweer doorheen"... maar we gaan door steeds diepere lagen heen, je zou nooit door deze zware lagen heen kunnen gaan in het begin van je ascentieproces, dat zou je niet aankunnen om alles in 1 keer te verwerken.
Betekent niet, dat het niet enorm zwaar aanvoelt. Zeker omdat het stukken zijn die nu omhoog komen welke met je getraumatiseerde innerlijke kind te maken heeft, en met je eigenwaarde, met jezelf vastklampen aan de ander, aan een man, of aan een vrouw, je mag deze laag op een nog dieper niveau, gaan loslaten. We clearen momenteel vele tijdlijnen die door ons heen lopen, over dit onderwerp. Waarbij enorme angst en paniek zelfs omhoog kan komen. 
Oude karmische relaties worden beeïndigd. Diepe innerlijk kind pijnen waarin een ouder afwezig was komen weer naar boven om doorvoelt te worden op dieper niveau.
Je gaat op een dieper niveau voelen dat je eigenwaarde niet afhangt van een ander, dat je een ander niet nodig hebt, dat je mag vertrouwen op het Leven, op de Goddelijke Bron, dat er een ander, mooier pad voor je klaarstaat, het is alleen aan jou om dat pad te gaan bewandelen en om er voluit JA tegen te zeggen.

Onthoud dat jullie hierin niet alleen zijn, we reinigen op een veel dieper en collectief niveau. Het heeft alles te maken met de hereniging in onszelf met het goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke, de christ&sophia, ze beginnen zich in jou te herenigen. Maar dat kunnen ze pas doen als de pijnlijke en valse lagen zijn genezen en opgeruimd.
Hoewel het misschien lijkt alsof je het niet aankunt.. je kunt er gewoon doorheen ademen, voelen, observeren, niet wegduwen of bang worden dat je het niet aankunt, gewoon ademen en vertrouwen dat het weg zal gaan, het mag eruit, want het zit diep.. het is de oorzaak van alle (grote of kleine) verslavingen die je hebt, dus laat het door je heen gaan..
Veel inzichten en clarity zal naar je toe komen maar eerst ga je door een storm van twijfels en gedachten, mensen zullen uit je leven gaan die niet voor je hoogste goed zijn, laat ze gaan in liefde.
Je gaat dieper en dieper kunnen kijken en begrijpen naar wat er speelt in je leven, waarom jij zo en zo gedaan heb, waarom de ander zo en zo gedaan hebt. En daardoor kun je het beter een plekje gaan geven. Wel zal je door verschillende emoties heengaan, van begrip naar angst, naar boos, naar verdriet, naar innerlijke kracht.
Je gaat in je kracht stappen, je zonnevlecht word versterkt en je gaat vanuit deze kracht nieuwe innerlijke beslissingen maken.
Nieuwe deuren gaan open zodra je het oude loslaat. Er komen echt betere dingen voor je aan.

Wat er verder gaat gebeuren op collectief niveau, is het loskoppelen van het massa bewustzijn. Er gaan steeds méér en méér mensen deze komende maand, en erna nog uiteraard, wakker worden uit de hypnose. Er is enorm veel voor nodig om mensen te laten ontwaken uit hun diepe, diepe, diepe slaap. Dit gebeurt op zoveel dieper niveau dan de meeste mensen denken. Ik heb eens een droom gehad, die zó helder was, waarin ik en een "team" in bepaald soort ziekenhuis kwam om mensen die slapend waren, die letterlijk in coma werden gehouden, in een soort couveuse met slangen aan hun verschillende chakra's, waar hun levensenergie van afgetapt werd, deze moesten wij loskoppelen, een heel ander "team" van mannen met zwarte pakken en zonnebrillen (duidelijk not-human) zaten achter ons aan en wij moesten de levenloze lichamen meenemen en veilig ergens heen zien te brengen. Dit was 100% geen droom, maar dit speelt zich gewoon écht af in andere dimensies waarin wij ook gewoon leven. 
Als jij zelf 1 van de mensen bent die aan het ontwaken is, die zich aan het loskoppelen is van het massa bewustzijn, weet dan dat je de kracht in je draagt om anders te zijn, je zult je snel realiseren dat er velen zoals jou zijn. Je gaat je meer en meer beseffen wie jij bent. Je werd hier geboren om een nieuwe vibratie van bewustzijn op deze planeet neer te zetten. Je gaat vanzelf de mensen vinden die bij jou horen. Plus doordat jij ontwaakt, is er een grote kans dat de mensen om jou heen ook ontwaken, ook dát loopt als een virus... dat noem ik maar even "The Consciousness-Virus"
Besef heel goed dat de "macht-hebbers" hier in 3D jou laag in angst willen houden, alleen vanuit de angst kunnen hun zichzelf voeden. Hun hebben geen hartsbewustzijn, dus als jij in je hart zit, en vanuit die frequentie leeft, dan kunnen ze je nooit manipuleren. Helaas leeft grotendeels van de mensheid nog in angst. Het is ook aan ons, om deze mensen niet te veroordelen, uit te lachen, of boos op te zijn, in principe ben je dan boos tegen een deel van jeZelf vanuit het verleden, want ook wij sliepen ooit.... Of het nou in dit leven of een vorig leven is.
Geef die mensen juist liefde, veiligheid, en zorg voor verbinding. Stuur ze altijd liefde en plant een goud zaadje in hun hart, met de intentie dat ze mogen ontwaken. 
Als je zelf voelt dat je in angst schiet m.b.t alles wat op de aarde plaatsvind, besef dan dat JIJ de keuze heb waar je je op focust, focus je je op angst-gebaseerde verhalen, of focus je je op liefde-gebaseerde verhalen. Liefde is er altijd, het is altijd aanwezig in jou, het is wie jij bent, je hoeft je er alleen op te focussen.

Oke, ik voelde dat ik dit even wilde delen, omdat ik voel dat de energie heftig is deze maand m.b.t verdeling die word gezaaid, we gaan verder met de reading en de kaarten die ik heb getrokken.
De energie van deze maand brengt ook met zich mee dat ons bewustzijn nog meer gaat bewegen voorbij de drie-dimensionale wereld. Je kan meer ervaringen krijgen qua hoger-weten, contact met je gidsen, de sluiers zijn dun nu. 
Deze maand, eigenlijk wat altijd wel terugkomt, verbind je met de natuur, de natuur is waar wij thuishoren, de natuur is wie wij zijn, we zijn zo totaal afgescheiden van het leven in de natuur, dat het enorm belangrijk is hier geregeld naartoe te gaan en je écht ermee te verbinden, zodat je je kan ontdoen van alle gekkigheid in de 3d wereld.
Wat ook enorm belangrijk is, is de roep te volgen van wat er innerlijk in jou roept m.b.t de tijd waarin we nu  leven. Jij hoort bij 1 van de mensen die deze nieuwe aarde gaan vormen, die ze al aan het vormen zijn, wij zijn de gene die zich hebben aangemeld om hier nu aanwezig te zijn, de oude zielen die hier al zóveel levens hebben geleefd op de aarde, maar ook de nieuwe zielen die zelfs vanuit andere universa's hierheen zijn gekomen, om hier te helpen. Als JIJ ideëen krijg, in de vorm van dat je zielen kan verbinden, kan helpen, vanuit liefde, volg deze dan aub op, luister niet naar angst, want de angst houd je tegen (en remember, wie voed zich van jouw angst? Juist ja....) Jouw ideëen zijn hartstikke welkom en nodig!

Wat je dagelijks mag doen, als dit resoneert voor je, is :
Sluit je ogen, verbind je met je hart, laat een zuil van licht, een kolom van licht zich ontstaan vanuit jouw hart, laat deze kolom van licht door  al je chakra's, naar onder en naar boven groter worden, rek het uit, tot het zuil van licht uit je hoofd komt en naar boven en boven gaat en zich verbind met de bron, en naar onder, de aarde in, door alle aardlagen heen zich verbind met het kristal in de binnenaarde. Laat deze zuil van licht steeds breder en sterker worden met iedere in en uitademing. Terwijl het breder word, duwt het alles energetisch weg, wat laag in trilling is, wat van een ander is, en wat jou energieveld stoort. Zet hem vervolgens ongeveer 2 meter breed om je heen, en zie dan voor je, dat je kristallen spiegels eromheen plaatst, welke jou volledig zal beschermen deze dag. Je kan nu ook jouw gidsen uitnodigen om bij je te zijn, maar dit mag je zelf weten, je mag het ook afsluiten hier.

Verder de energie van deze maand, brengt veel omarming, acceptatie, vergeving, naar jezelf en de ander. Er is enorm veel guidance deze maand, vanuit de spiritworld, veel heling en verandering. Je gaat enorm veel dingen anders doen voor jezelf, maar ook qua mensen die je nog wel of niet wil toelaten in je leven. Er word veel geordend. Dat brengt de energie van deze maand met zich mee. Je kunt ook veel oude rommel met oude energie gaan opruimen in je huis, zodat je meer ruimte hebt voor het nieuwe. Dit komt omdat jij zelf van binnen aan het opruimen bent, dus je gaat dit ook in je buitenwereld willen aanpassen/veranderen.

Welk dier is er deze maand bij ? De Koala !
En wat wilt deze ons zeggen? Voornamelijk : NEEM RUST, Rustig aan, relax, chill. Neem tijd voor jezelf, het zijn pittige dagen, alles komt op de juiste tijd, overhaast niks, je haast je al je hele leven, ontspan, en laat dingen gebeuren, voel je je moe? Ga meer rusten... je lichaam en geest hebben het hart nodig. Ook geeft de koala als boodschap dat je gewoon lekker jezelf mag zijn, jij met jouw energie zijn genoeg, zolang je intentie goed zit, dan hoef je niet veel te doen, je straalt het als vanzelf wel uit naar iedereen om je heen. Adem wat vaker bewust.... voel de vrede en kalmte en neem dit overal mee naartoe.

Welke opgestegen meester is er deze maand bij ?  Yeshua/Jesus en Mercury
Wat zijn hun boodschappen? Vergeving, vergeving voor zelfliefde. Je hoeft niet te vergeten wat er is gebeurd, maar als je vergeving schenkt, kun je door met je leven en houd je je niet vast aan verbitterdheid. Hij brengt ook veel heling en helderheid m.b.t je vader, of hij nog wel of niet leeft en om welke situatie het gaat. 
Mercury staat voor communicatie, keelchakra, je mag je zelf uitspreken, zeg wat je op je hart hebt, op een respectvolle manier, zo weten anderen wat er aan de hand is en kunnen ze rekening met je houden. Ook dát is zelfliefde. 

Only take what resonates please Xx

Veel liefs Tamara