Log in

Login to your account

Remember Me
The cart is empty

Energie Reading Maand Oktober

Een reading van de energie voor de maand Oktober

Hallo lieverds! 
En dan is het alweer Oktober, Jeetje.... wat vliegt die tijd, ligt dat nou aan mij, of? Soieso merk ik sinds mijn 15e al een enorme verschuiving in tijd, maar sinds de afgelopen 3 jaar gaat het nog sneller allemaal.

Vandaag heb ik de reading voor de maand Oktober gedaan.
Ik focus mij hier op collectieve energie die in ons allen speelt, waar we gezamenlijk doorheen gaan.
Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende orakelkaarten en mijn eigen intuïtie.De energie van Oktober
Oktober voelt als een maand waarin veel sexuele energie aanwezig is, de energie van de Godin komt sterk omhoog. Het sacrale chakra gebied.
Zelfbekrachtiging, en toe-eigenen van je sexuele energie. Seksualiteit is een belangrijk aspect van een leven in een vrouwelijk lichaam.
Voor de mannen, kan het zijn dat er deze maand meer een balans gaat komen, of mag gaan komen in je mannelijke en vrouwelijke energie. Probeer de energie van de vrouwelijke energie eens wat meer te begrijpen, wat heeft ze nodig? Hoe kan jij in de rol stappen vanuit de healthy divine masculine energy? Wat kan jij betekenen voor de vrouw...
We spelen allemaal een belangrijke rol in elkaars leven, we helpen elkaar op onze weg naar eenheid en naar hoger bewustzijn. Maar we hebben eerst goed voor onszelf te zorgen.
Deze maand kan je meer gaan kijken naar hoe je betere zorg kan dragen voor je lichaam. Het is belangrijk dat dat goed stroomt en goed functioneert, zeker met de rol die je hebt te spelen in anderen hun leven.

Het kan zijn dat je wat meer advies aan anderen gaat vragen deze maand, het is goed om de meningen soms te kunnen horen van anderen om je heen, ook al denken we zelf altijd alles het beste te weten, maar soms kan iemand nét even datgene zeggen wat jou op weg kan helpen. Je mag hulp vragen, vergeet dat niet.
Ook kan het zijn dat degene waarmee jij contact wilt jou op afstand houd.
Blijf vooral jouw waarheid spreken en maak je geen zorgen over de reactie van anderen.

Je mag de situaties en dingen in je leven wat meer gaan aanvaarden. Anders raak je verdwaald.
Jij hebt zelf de keuze waar je je aandacht aan besteed, iedere-dag-weer! Ga je mee in je verhalen in je hoofd die je alleen maar verward maken, moe maken, en waar je uiteindelijk toch niet uit komt? Waardoor je je weer verdrietiger voelt, meer gestresst etc.
Of kies je voor hoop, acceptatie, focus op andere dingen leggen, op jouzelf bijvoorbeeld, op hoe je jezelf weer beter en stabieler kunt voelen, op jouw hobby's etc?
Je gaat voelen dat je deze maand wat meer de controle gaat loslaten. Laat het maar los, en leef dag voor dag, heb vertrouwen, alles ontwikkelt zich op het juiste tijdstip en er is een goddelijke reden of doel achter alles wat wel of niet gebeurt.
Het zou goed zijn om wat meer meditatie op te pakken, om meer in balans en gefocusd te blijven in jezelf.
De solar plexus, ons krachtcentrum, word meer geactiveer deze maand, maar je mag hier zelf ook wat meer aandacht aan geven. Dit kan o.a door vuur te gebruiken in je solar plexus, het vuur visualiseren, je kunt een grote sterke zon visualiseren in je zonnenvlecht, je kunt een healing ervoor doen, je kunt op youtube wat geleide meditaties ervoor doen of de juiste Hz luisteren om je zonnenvlecht te versterken.
Zonder een sterk gecenterd zonnenvlecht, worden wij voortdurend uit onze kracht gehaald. Dit kan in deze realiteit gebeuren maar gebeurt ook via andere realiteiten, als jij heel gevoelig bent en veel met lichtwerk bezig bent, ben je een groot aantrekkelijk licht voor vele "parasitaire" energiën. Wees je hier bewust van en maak je zonnenvlecht sterk elke dag weer.
Het kan zijn dat je er deze maand wat meer bewust van word omdat mensen je bijv uit je kracht proberen te halen of wezens. Maar besef dat overal een leer-les uit te halen valt, deze leer-les zou dus zijn, zodat je zelf mag leren om dit chakra sterker te krijgen, en om in je kracht te blijven staan.

Soieso voel ik voor deze maand dat het wel belangrijk is om de aandacht veel op jezelf te focussen, dit kan bijv. door even een social media break, een break van je telefoon bijv. Zodat je niet non stop 24/7 bereikbaar bent, dit hadden we vroeger ook niet, toen spraken we soms via de huistelefoon, of we spraken 1 of 2 x per week af met iemand.... Nu krijg je voortdurend prikkels binnen, van iedereen hun leven, iedereen kan je non stop bereiken. Dit is veel te overprikkelend voor de menselijke Geest.
Dus probeer (als je dit zo voelt) wat meer de focus op jezelf te leggen, zet je telefoon een paar uur per dag uit, ga lekker naar binnen, mediteer meer, want stilte laat je toe om te luisteren en kun je horen wat er binnen in jezelf gaande is. Je kunt je weer verbinden met het Nu, in deze wereld vol met afleidingen en prikkels.
Het kan ook zo zijn dat je deze maand gaat kijken naar een nieuwe cursus, opleiding of workshop, het kan zijn dat je voelt dat je iets nieuws wilt leren. Dit kan ook gewoon vanuit huis zijn. De energie is er in ieder geval goed voor deze maand.

Verder mag je wat meer toegeven aan waarvoor jij hier bent gekomen, de energie van de Pleijaden laat je meer voelen waarvoor jij hier bent, de wereld heeft meer artiesten, dromers, zieners nodig. De wereld wacht er op, en jij bent daar onderdeel van. Deel je gaven, deel wat je te brengen hebt, you matters! Everybody matters, anders zouden we niet bestaan. Je hebt hier iets te brengen. Hoe klein of hoe groot het ook is.
Want als je diep in je hart kijkt, wat zou je dan willen doen? Wat motiveert je? Wat inspireert je?
Wat voelt het meest als jouzelf? Want het is moeilijk om toegang te krijgen tot de waarheid van onze eigen aard als we geloven dat we moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen. Wat voelt helemaal als jouzelf?! Die kant mag je opgaan.. volledig opgaan... Daar ben jij als een vis in het water. En dat ben jij toch waard? Om je zo te mogen voelen...?
Als we bereid zijn om te zijn wie we zijn, kan het universum ons gemakkelijker leiden om onze bestemming te vervullen.
Serapis Bey is aanwezig in energie, om hierbij te helpen. Serapis Bey heeft een sterke verbinding met Het Oude Egypte. Je kunt een beroep op hem doen als je hiermee struggelt. Word je ware Zelf.

De ascended master die in deze maand aanwezig is in energie is : Cernunnos
Wat Cernunnos als boodschap heeft is onderdruk je sexuele enerie niet. Er kan deze maand een toename komen in sexuele energie, en uit deze vooral. ALs je sexuele energie blokkeert om welke reden dan ook dan kan er ook een stilstand komen in je spirituele potentieel.
Deze kaart staat ook voor vruchtbaarheid.

Welke element is er deze maand in energie bij, is de : vuur element
Vuur brand alle beperkingen weg, en zal volledige uitdrukking van je creatieve mogelijkheden opwekken. Vuur brengt nieuw licht, een voorwaarste beweging en dynamische expressie. Het is tijd om te bewegen.
Je kunt zelf ook meer het vuur uitnodigen, in een meditatie kun je contact maken met het element vuur, laat het vuur in je toe, en nodig het uit in je zonnenvlecht, en laat het daar alles schoon branden, laat het vuur ook in je aura alles wegbranden wat niet van jou is, en oude belemmeringen die je niet meer bij je wilt dragen.
Stel jezelf open om hulp te krijgen voor dat wat nu nodig is om de echte, gewenste veranderingen te creëren.
Twijfel niet langer aan jezelf en aan je plannen. Met vuur komt de besluitvaardigheid, de vastberadenheid en de wil om een nieuw vuur van mogelijkheden aan te wakkeren.. en volg het!
Maak nu aanspraak op alle gaven voor je reis, verlos jezelf van alle wanorde en ruimt eom je heen en om jezelf de kans te geven om een nieuwe impuls van levenskracht, nieuwe energie, nieuwe wensbeeden en dromen, die klaarstaan om naar je toe te komen, te zien en te grijpen. Wees opgewonden, dapper en krachtig! Het is tijd om het grote creatieve wezen dat je bent te eren door moedig stappen te ondernemen.

Only take what resonates please Xx

Veel liefs Tamara