Log in

Login to your account

Remember Me
The cart is empty

Energie Reading Maand September

Een reading van de energie voor de maand September

Hoi lieverds, vanaf nu wil ik elke maand een reading doen voor de komende maand.
Ik focus mij hier op collectieve energie die in ons allen speelt, waar we gezamenlijk doorheen gaan.
Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende orakelkaarten en mijn eigen intuïtie.

De energie van September
Ik voel dat meer en meer mensen zich gaan realiseren wat hun gaves zijn. Dat je meer in je eigen kracht stapt en daarbij minder de behoefte voelt nog om naar andere te kijken. Jouw gaves zijn precies er op die manier zoals ze zijn, vergelijken met anderen heeft dus ook totaal geen zin.
Ik voel dat er nog wel angst zit om je gaves echt te delen met de buitenwereld, omdat je niet weet of je wel goed genoeg bent, ook zitten hierin stukken vanuit andere levens die momenteel gecleard worden, doorvoeld en doorleeft worden, ik raad om hier júíst wel doorheen te breken, in kleine stapjes, zoals voor jou goed voelt. Je mag de angst meer gaan loslaten want je hebt hier jouw prachtige energie te delen.


Het is juist iets moois dat je die angst voelt, want het betekent dat je zuiver wilt zijn, het betekent dat je hier echt met hart en ziel voor gaat.
Je mag meer eigenwaarde ontwikkelen ipv meegaan in de angstige gedachten.
Ook gaat er meer evenwicht komen in de delen van jouw leven waarin het niet in harmonie voelde voor jou. Het kan moeizaam voelen omdat jouw puzzelstukjes niet in elkaar lijken te passen, er is op de achtergrond genoeg bezig, soms vinden er verschuivingen plaats omdat hetgene wat eerst in je leven was, niet meer bij je hoort. Alles gaat meer en meer op zijn plaats vallen.
Wat ook sterk deze maand aanwezig is, is de Venus energie, de vrouwelijke energie. Je mag je meer overgeven aan deze energie. Laat je leiden door je gevoel en stel je open voor al het goede wat het leven te bieden heeft. Je mag het leven vol verwondering in je opnemen. Je hoeft niet altijd alleen maar druk en hard bezig te zijn, je mag ook wat meer genieten aan de zoetheid van het leven.
De energie van Horus voel ik ook sterk aanwezig deze maand. De energie van Horus brengt bescherming, vertrouwen. Doordat je in de venus energie stapt, word je direct ook ondersteunt om daar echt goed in te zakken, doordat je bescherming krijgt van Horus. Je mag je op andere manieren gaan openen om steun te ontvangen, de Horus energie stroomt via de mensen om je heen. Je mag dit toelaten, op diepere niveaus.
Ik voel dat bij veel mensen oude wonden, trauma's worden aangeraakt deze maand, juist om dit op diepere niveaus te onderzoeken. Waarom laat je geen steun toe? Waarom vind je dat moeilijk? Je voelde je niet veilig genoeg om je open te stellen...
Je sterrenbroeders zijn soieso altijd om je heen om je te beschermen, zodra jij je opent voor deze steun zul je deze steun vanuit mensen in je omgeving gaan krijgen.
Wat ik ook voel is dat je meer gaat luisteren deze maand naar wat je ziel zegt. Wat vraagt je ziel je te doen? Je moet niet eenmalig voldoen aan het verlangen van je ziel, maar het levenslang doen. Probeer niet te lang na te denken over wat je ziel je ingeeft, maar doe het gewoon.
Je hebt niet eerst een heel plan nodig, je intuïtie wijst je als vanzelf de weg, je mag de eerste stapjes gaan zetten en je zult zien dat het allemaal goed komt, en zo niet, dan leer je daar weer van.
Hoe meer weerstand je hebt tegen de roep van je ziel, des te belangrijker ditgeen dus is voor de groei van je ziel.
Ook voel ik veel helende genezende energie in de maand September. Veel mensen gaan dieper hun helingspad op. Het kan hierdoor lijken alsof je pad alleen maar erger word, maar dat komt omdat het een deel is van je genezingsproces. Waar licht op word geschenen, word uitvergroot zodat je het kan helen, probeer hier vanuit hoger perspectief naar te kijken zodat je niet weer in deze verhaallijn meegaat, dit zijn dingen vanuit het verleden die weer worden getriggerd in het Nu, je emoties voelen hierover mag uiteraard, zodat het juist uit je systeem kan, maar zeg vervolgens Dankjewel voor deze trigger, ik transmuteer het nu naar de Goddelijke frequentie (of hoe het voor jou goed voelt) en ik laat het volledig los uit mijn realiteit.
Je mag vertrouwen houden, want je zit in een prachtig transformatie proces.
Ook kan het zijn dat je je wat meer vermoeid voel, dit komt omdat je veel bezig bent met zaken uit het verleden of je zorgen die in de toekomst liggen. Je mag je meer bewust ervan zijn dat er enkel Nu is. Zo kun je de onrust die je voelt een heel stuk verminderen, doordat je je niet meer focust op het verleden en toekomst.

Er zijn veel verschuivingen gaande op moeder aarde, en in onszelf aangezien wij deel uitmaken van moeder aarde. Wij met ze allen transmuteren voor moeder aarde, iedereen heeft hierin zijn eigen taak. De ene groep werkt als collectief meer in de donkere gebieden, de ander meer in de lichte stukken. Zo blijft er een balans.
Degene die werken in de donkere stukken purgen de donkere energieën, hierdoor kun je veel lichamelijke klachten ervaren. Mocht dit te heftig worden, dan mag je hierbij aangeven en vragen of het wat minder kan. Ja, het is 1 van je taken, maar je hoeft er niet volledig onder te lijden als het too much word. Veel van de wezens in de spirit world waarmee wij samen werken zijn zelf nog nooit geincarneerd op deze aarde, en weten dus niet hoe het is om mens te zijn en om deze density te leven, dus je mag best aangeven als het teveel word, want ons lichaam moet alles wel verwerken.

Ook voel ik deze maand veel solar plexus, hart en throat chakra clearings. Je kunt je met vlagen behoorlijk misselijk voelen en je wilt echt dingen uitpurgen. Het is misschien goed om deze maand te kijken naar een detox om je lichaam wat meer te ondersteunen, dit kan ook via intermitting fasting, maar je kan ook voor een intensere cleanse gaan zoals kambo. Hierbij help je je lichaam een handje.

Wat ik verder voel is dat het belangrijk om zoveel mogelijk de natuur in te gaan, om je geest tot rust te brengen, om in jezelf te keren en je volledig te verbinden met alles wat leeft. Je waarheid zal je in jezelf vinden.
Omarm elke kant in jeZelf.
En besef ook goed, als veel contact enkel van jouw kant afkomt naar mensen toe, dan is dit niet jouw tribe, dan zijn dit niet jouw mensen... niet iedereen hoeft je aardig te vinden. Jouw tribe trek je vanzelf aan, zodra je volledig trouw aan jezelf blijft. Pas jezelf niet aan om er maar bij te horen, ga jezelf niet afvragen wat er mis met je is, dat het contact niet wederzijds is.. Het zijn gewoon niet Jouw mensen, en dat is helemaal prima.

De ascended master die in deze maand aanwezig is in energie is : Mahavatar Babaji.
Wat hij ons verteld is het volgende : Het kan zijn dat je voelt dat je niet heel actief wilt zijn in het sociale en spirituele veld. Het is nu dan ook de tijd om je naar binnen te keren. In jezelf zul je je diepe connectie vinden met Source. Je zult daar meer gaan ontdekken hoe jouw gedachten jouw realiteit scheppen, hoe jouw Innerlijke Vuur werkt.
Yoga en meditatie zijn een prachtige manier om meer tot jeZelf te komen.


Welke spirit animal er deze maand in energie bij is, is de : Sneeuwluipaard
De sneeuwluipaard brengt een gevoel van stil geloof en zuiverheid van beweging met zich mee. Geduldig en uiterst gevoelig leert de sneeuwluipaard ons om behendig te zijn, stilte en observatie in evenwicht te houden met dynamische actie die is gebaseerd op eht stille mysterie van onze intuïtie.
Hij vraagt u om te zoeken naar spirituele lessen en gaven in je omgeving en ervaringen. Het is oké om je eigen weg te bewandelen en comfort en rust te vinden in jouw eigen gezelschap. Zoek stilte en rust. Daarin zul je nieuw leven vinden en een grotere verbondheid met je eigen richtinggevoel creëeren. Bewandel het pad wat precies voor jou goed voelt, ook al sluit dit pad niet aan op de mensen om je heen.
Bewandel je pad met ogen die door schaduw en duister heenkijken om zuivere kansen te zien. Er zijn momenten waarbij je je gaven duidelijk zichtbaar mag uitdrukken en er zijn momenten waarbij je je energie in stilte moet verzamelen en de wereld om je heen aandachtig mag observeren.
Kom in contact met je eigen innerijke waarheid. Wees geduldig. Je bent volledig omgeven door magie en mysterie.

Only take what resonates please <3

Veel liefs Tamara